Szórakozás

Már eldőlt: Plazma a Csillag Születik nyertese?

A műsornak köszönhetően újra felvette a kapcsolatot édesapjával Plazma, aki már zenei karrierben gondolkodik.

Hatalmasat fordult a világ Plazmával, a Csillag Születik rapperével. A fiatal dumagép nemcsak népszerűséghez jutott a műsornak köszönhetően, hanem lehetőséget kapott arra, hogy megváltoztassa az életét. A Csillag Születik felfedezettjének szinte a megélhetése függ a műsortól. A rapper ugyanis tizenéves fejjel lett családfő, mely nemcsak anyagilag rótt rá terhet, hanem lelkileg is. Plazma két húgának egyfajta apapótlékot is jelent.

„Bevallom, kicsit elfáradtam. Nem könnyű összetartani a családot, és még pénzt is keresni. Főleg akkor, ha az embernek a talicskát kell megragadnia és dolgoznia, mert tudja, hogy ez jelenti a család megélhetését” – árulta el a Hír24-nek Plazma, aki két héttel ezelőtt az édesapjával való viszonyt is rímbe foglalta. A dumagép akkor őszintén vallott arról, hányadán állnak édesapjával.

„Nincs arról szó, hogy lemondott volna rólunk. Egyszerűen csak nem olyan szoros a viszonyunk, és szeretném, ha ez megváltozna. Remélem, hogy a show erre is remek alkalom lesz, és kicsit közelebb kerülünk egymáshoz” – nyilatkozta akkor bizakodóan a kiscsillag, akinek most szombatra teljesült az álma. Édesapja ugyanis a Csillag Születik stúdiójában ülve drukkolt egyszem fiának.

A család – Plazma édesanyja és testvérei is jelen volt – rettentően büszkének tűnt, s lélegzetvisszafojtva várták, hogy szerettük színpadra lépjen. Ahogy együtt lélegeztek fel, mikor Plazma nevét mondták ki továbbjutóként. A rapper büszkén mesélt a show után a műsor családegyesítő hatásáról.

„Rögtön a múltkori műsor után felhívott az édesapám, hogy találkozzunk. Beszélgettünk és elmondta, hogy mennyire büszke rám. Azóta egyre jobb a viszonyunk, és nagyon örülök, hogy ő is eljött anyukámmal és a testvéreimmel együtt” – mondta a Csillag Születik felfedezettje, aki jövőjét is sokkal tisztában látja most, hogy családi háttere rendezettebb.

„Tele vagyok tervekkel és ötletekkel. Sőt, már látom magam előtt a saját lemezemet. Mindent meg fogok tenni, hogy elérjem, amit szeretnék. Nem fogok eltűnni a süllyesztőben” – nyilatkozta az adás után Plazma, aki gőzerővel dolgozik következő saját szerzeményén.

Sokan arra tippelnek, hogy a versenyben az is a győzelemhez segítheti a fiút, hogy ilyen meseszerűen alakul a magánélete.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik