Szórakozás

Elsírta magát az RTL Klub tinisztárja – Teljesen összeroppant

A Csillag Születik második élő show-ján két énekes produkciónak kellett távoznia. Negyela Bernadett és a Molnár-Vizi duó számára befejeződött a verseny.

Ismét két kiesővel zárta a második élő show-t a Csillag Születik, ahonnan ezúttal énekes produkcióknak kellett távoznia. Igaz, ami igaz zenészekből és énekesekből egyébként sincs hiány az RTL Klub tehetségkutatójában. Németh Zoltán, alias Plazma, ezúttal sem hazudtolta meg magát és kicsit visszatért az első válogatón megismert stílusához.

Míg Plazma hányta a rímeket, addig az In Diretta nevű agrár pop formáció a Jamaica című dalával igyekezett meggyőzni a zsűrit és a nézőket. A The Immigrants egy igazán meglepő feldolgozással állt a színpadra, ugyanis a French Affair You’re so sexy című slágerét hangszerelték át. Az énekes produkciók közül Negyela Bernadett a Valahol Európában musical-ből énekelte el a Nem szabad félni című dalt, míg Szirota Jennifer Tóth Verától a Nem kell valaki másé című dallal rukkolt elő.

A Prügyi Duó ezúttal Demjén Ferenctől a Hogyan tudnék élni nélküled, míg a Molnár József-Vizi Imre páros Zámbó Jimmy-től a Bye bye lány című dalt dolgozta át. Ezúttal is elkápráztatta a közönséget Mészáros János Elek, aki Mascagni Parasztbecsület című operájából adott elő egy részletet.

Különleges hangzásvilágú produkciókból nem volt hiány. Hiszen Juhász Marci is egy új oldalát mutatta meg. Ezúttal ukulelére cserélte gitárját és egzotikus stílusban énekelte a Máma van az utolsó vasárnap című népdalt. A Csillag Születik egyetlen versenyben maradt tánccsoportja ezúttal Optimus nevű székes koreográfiájával nyűgözte le a Hernádi Judit, Pokorny Lia, Hajós András és Puzsér Róbert alkotta zsűrit.

A kiscsillagok produkcióit végül egy nem éppen hétköznapi formáció zárta. Soerii&Poolek – a fröccsentett frizurájukról ismertté vált páros – adták elő legújabb szerzeményüket. A Valahol messze című slágerükkel óriási bulihangulatot teremtettek, melyet csak fokozott Papp Szabi énekesként való közreműködése. Ezt követően Ördög Nóra és Lilu ismertették a nézők és a zsűri ítéletét.

Ennek alapján Negyela Bernadettnek és a Molnár-Vizi párosnak kellett távoznia a Csillag Születikből. A tinilány kiesését követően még hosszú percekig zokogott, s később is csak könnyeivel küszködve tudott nyilatkozni. Míg Bernadett zokogott, a Molnár-Vizi duó csöndben vette tudomásul, hogy sajátos zenei műfajuk nem nyerte el a nagyérdemű tetszését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik