Szórakozás

Az élő show előtt érettségizett a kiscsillag

A The Immigrants tagja, Badric Adorio közvetlenül az élő show előtt tette le az érettségit. A zenész bízik a jó eredményben.

Nincs könnyű dolga a The Immigrants nevű formációnak, akiknek hétről hétre bizonyítaniuk kell a Csillag Születik színpadán. A fiúknak mindez azért sem könnyű, mert közben az iskolában is teljesíteniük kell. A banda tagjai ugyanis még mind tanulnak, így tanulmányaikat is össze kellett hangolniuk az élő show-val.

Sápi Szabolcs éppen ezért magántanárra váltott, hiszen máshogy nem tudta megoldani azt, hogy ne maradjon le tanulmányaival. Míg neki és Károlyfi Balázsnak arra kell figyelniük, hogy gördülékenyen tanuljanak, addig a csapat harmadik tagjának, Badric Adorionak az érettségire kellett koncentrálnia. Badric – becenevén Doki – ugyanis pénteken kezdte meg érettségi vizsgáit.

A fiatal zenész nemzetiségi nyelvből szerzett tudását bizonyíthatta először. Az Immigrants tagját nagyon megviselte a feszített munkatempó és az érettségire való készülés, ám ennek ellenére bízik abban, hogy sikeresen felkészült és jó eredményekkel zárja majd tanulmányait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik