Szórakozás

Szerelmesek a színpadon – Így tudnak együtt dolgozni!

Szombaton ismét sztárfellépővel örvendezteti meg közönségét a Csillag Születik. Ezúttal a fiatal szerelmesek, Brasch Bence és Lola lépnek színpadra.

Feszülten várják a mai színpadra lépést a kiscsillagok, akik rengeteget dolgoznak azon, hogy legjobb formájukat nyújtsák a Csillag Születik színpadán. Azonban nemcsak ők várják ezt a pillanatot, hanem a Csillag Születik felfedezettje, Brasch Bence és kedvese, Lola is.

Ezúttal a szerelmesek énekes produkciója zárja majd a kiscsillagok színpadra lépését. Lola izgatottan várja, hogy előadhassa párjával az általuk választott duettdalt. „Örülünk, hogy nagy szabadságot kaptunk a dalválasztás terén. Sikerült egy olyat választanunk, amit mindketten szeretünk, és nagyon szívesen énekelünk” – árulta el a Hír24-nek az énekesnő, aki most először ad elő közös produkciót kedvesével.

„Ez az első alkalom, hogy együtt lépünk fel. Valószínűleg látszani fog, hogy mi az életben is egy párt alkotunk, hiszen nem tudjuk és nem is akarjuk letagadni ezt” – nyilatkozta Lola, aki azt is elárulta milyen együtt dolgozni a szintén a Csillag Születikből ismertté vált Brasch Bencével.

„Jól kijövünk Bencével a színpadon is. Remekül érzi a határokat és nagyon jól mozog a színpadon” – mondta az énekesnő, aki még a Csillag Születikben figyelt fel kedvesére.

„Nyomon követtem Bencét a Csillag Születikben. Tetszett, ahogy énekelt. Ám egyáltalán nem ismertem, így nem volt róla semmi konkrét elképzelésem. Már akkor szimpatikus volt, később pedig jóban lettünk” – nyilatkozta örömtelien Lola, aki hosszú hónapok óta együtt van Brasch Bencével. A szerelmesek produkcióját ma este tekintheti meg a közönség a Csillag Születik harmadik élő show-ján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik