Szórakozás

Újabb RTL-es sztár kerül börtönbe?

Mindenkit megdöbbentett a hír, miszerint VV Veronikát brutálisan bántalmazta exe, Cristofel. Úgy tudjuk, az ügyben rendőrségi vizsgálat indult.

Veronika a hétvégén csak gyógyulni akart, édesanyja is mindenkitől azt kérte, hagyják pihenni gyermekét. Még Veronika legközelebbi ismerőseit is letiltották arról, hogy az egykori villalakó állapotáról nyilatkozzanak, de mi úgy értesültünk, a lány nincs jól, egyebek mellett agyrázkódást szenvedett.

 

Az, hogy emellett milyen sérülései keletkeztek a bántalmazás következtében, egyáltalán nem mellékes, hiszen ez alapján dőlhet el, indul-e rendőrségi eljárás Cristofel ellen.

Ha ugyanis a sértett a verekedés következtében 8 napon belül gyógyuló sérülést szenved, akkor a Büntető Törvénykönyv szerint könnyű, míg 8 napon túli sérülésnél súlyos testi sértésről beszélhetünk. Az előbbi esetben csak akkor számíthat büntetésre az illető, ha valaki feljelentést tesz az ügyben. Súlyos sérülés esetén már más az eljárás, olyankor a hatóság feljelentés nélkül, hivatalból köteles eljárni.

A könnyű testi sértés büntetési tétele 2 évig terjedő szabadságvesztés, közérdekű munka vagy pénzbüntetés lehet. A súlyos testi sértést a törvény 3 évig terjedő szabadságvesztéssel bünteti.

Mivel egyelőre sem Veronika, sem a családja nem akar újabb információkkal szolgálni az ominózus esetről, így nem lehet tudni, milyenek a lány sérülései. A Hír24 azonban úgy tudja, Veronika feljelentést tett Cristofel ellen.

Mindenesetre a kubai macsó nyakán szorul a hurok, egyáltalán nem kizárt, hogy Stohl és Damu után esetleg ő is börtönbe kerül.

A Hír24 a Budapesti Rendőr-főkapitányságon is érdeklődött arról, hogy indult-e vizsgálat Cristofel ellen. Hivatalos válaszukban leírták, a személyes adatok védelme miatt nem áll módukban válaszolni arra a kérdésre, hogy Pittmann Cristián ellen indult-e rendőrségi eljárás. Ugyanakkor azt elárulták,  hogy csütörtökön a rendőrség állampolgári bejelentésre intézkedett egy VIII. kerületi magánlakásban. Az ügy körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága jelenleg vizsgálja. Az esettel kapcsolatban később tudnak részletesebb információval szolgálni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik