Szórakozás

Iszonyatos kínokat él át VV Veronika

Hétfői orrműtétje óta a kínok kínját éli a ValóVilág plasztikcicája. Bár fájdalmai nincsenek, alig kap levegőt és az arca is csúnyán feldagadt.

Hihetetlen elszántsággal feküdt kés alá VV Veronika, aki ezúttal az orrát műttette meg. A huszonéves lány ugyanis nem volt elégedett annak formájával, így mesterséges úton szabatta azt át. Arra azonban nem számított, hogy a műtét után a kínok kínját kell majd átélnie. „Nincsenek fájdalmaim, de szörnyű, amin keresztülmegyek” – nyilatkozta a Hír24-nek VV Veronika, akit kedvese, Cristofel ápol. „Alig kapok levegőt, két napja nem alszom és még a szemem is csúnyán feldagadt. Arról nem is beszélve, hogy így emberek közé se tudok menni” – mondta a fekete hajú plasztikcica, akinek egy hét múlva távolítják el a kötését.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

„Most egyfolytában folyik az orrom, és még csak ki sem tudom fújni. Mához egy hétre veszik le a kötésem, akkor már sokkal jobb lesz. Már nagyon várom azt a napot, hiszen az eredményt is akkor láthatom először. Persze még nagyjából fél év, mire teljesen helyreáll az orrom és elnyeri a végleges formáját, de már most is szép lesz szerintem” – mesélte reménytelien a ValóVilág egykori játékosa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik