Szórakozás

Brutálisan összeverte exét a ValóVilág skalpvadásza

VV Cristofel olyan mértékben bántalmazta volt kedvesét, VV Veronikát, hogy a lány elvesztette eszméletét. Most is kórházban ápolják.

Hosszas se vele, se nélküle kapcsolat volt VV Veronika és Cristofel szerelme. A páros hol az esküvőjére, hol a szinglilétre készült, s kapcsolatuk már-már olyan volt, mint egy brazil szappanopera. Éppen ezt elégelte meg VV Veronika, aki a múlt héten végleg pontot tett a románc végére. Azonban úgy látszik, Cristofel képtelen volt elfogadni szíve választottja döntését. A kubai csődör tegnap elvesztette önuralmát, és kezet emelt volt szerelmére, akit brutálisan bántalmazott. A történtekről és Veronika állapotáról a lány édesanyja tájékoztatta a Fókusz nézőit.

„Ököllel többször megütötte, majd orron vágta a lányomat, aki elvesztette az eszméletét. Brutálisan megverte őt, majd a kedvenc plüssállatát egyszerűen lefejezte. Végül késsel fenyegette meg a lányomat, hogy ha szól a rendőrségnek kinyírja őt” – nyilatkozta a Fókusznak Veronika meggyötört édesanyja, aki azt is elárulta, hogy a ValóVilág egykori szereplőjét mentővel szállították kórházba. A fizikálisan és lelkileg is rossz állapotban lévő Veronika kivizsgálása jelenleg is zajlik. Az már biztos, hogy a brutálisan bántalmazott lány agyrázkódást szenvedett, ám állapotáról egyelőre nem adtak bővebb tájékoztatást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik