Poszt ITT

VV-s fojtogatott VV-st

Egyik műceleb üti a másik műcelebet. Örülünk, Vincent.

Falnak nyomta, megpofozta, ököllel ütötte, fojtogatta, s a lány kedvenc plüssállatát is lefejezte. Cristofel, a kubai temperamentumú macsó messzire ment. A bulvársajtó mégis a lábai előtt hever.

A mindössze tizenkilenc éves nőcsábász elsőként búcsúzott ugyan a Való Világ ötödik szériájától, de nagy népszerűségre tett szert. A villában töltött harminckét nap alatt kiderült róla, hogy imád hódítani, ordítani, röhögni, sírni és persze szexelni. Férfiasságát jóval azelőtt meghimbálta a közönség szeme előtt, hogy összejött volna a nála két évvel idősebb – ám koránt sem érettebb – Veronikával.

Olyannyira látványosan élték meg érzelmeiket, hogy az esti összefoglalók jó része csak róluk szólt. Szinte mindegy volt, melyik fázisban tartanak épp: gyermeki civódásaik éppen úgy sokakat szórakoztattak, mint a tizennyolcas karikával ellátott jeleneteik.

Még akkor is önfeledten kacagott, aki kacag az ilyenen, amikor a valóságshow fináléja előtt a párbajban kiesett versenyzők visszaköltözhettek, és kiderült, hogy Veronika és Cristofel viszonya enyhén szólva sem zökkenőmentes. Pedig a lány kiesése után milyen önfeledten pózoltak a magazinoknak első közös otthonukban! Míg a villában néha úgy tűnt, a túláradó szenvedély talán csak a kameráknak szól, a hírek szerint a show-t követő valóságban is folytatódott a lamúr: szakítás, elköltözés, békülés, visszaköltözés, lánykérés és közös poronty utáni vágy váltotta egymást. A magazinoknak esélyük sem volt naprakész információkat közölni, noha az úgymond rajongótábor várta, mikor lesz végre lagzi.

Most azonban mindenki fölvehette a románc szövevényes fonalát. Utoljára talán 1980 májusában volt ennyire egységes a színes újságok címlapkínálata, amikor mindenhonnan az űrhajós Farkas Berci nézett vissza. Harminckét évvel később már jóval szerényebb apropó is elég a hasonló médiateljesítményhez: Cristofel ökle és az Alekosz-ex kisebesedett orra egy viharos kapcsolat mementójaként kísért minket. Sokan szerettük őket, ha ágyba bújtak, ha vitatkoztak, mert külön-külön is jelenségnek számítanak. A kapcsolaton belüli erőszak témája viszont vízválasztó: mostantól kizárólag egyiküket illik szeretnünk.

„Értsétek meg több hónapon keresztül provokált én ezt már nem tűrtem és én meg pofoztam:O:S egy lila folt nincs rajta:S:S: ki provokálta !!:S.S” – tette közé a kubai “csődör” a hivatalos Facebook-oldalán pénteken, amire félezer lájkon és néhány „hiszek neked, öcsém!” kommenten kívül többnyire ellenséges reakciók érkeztek.

Szombaton pedig már arra buzdította hölgyrajongóit az ifjú, hogy bulizzanak vele este, s csodák csodájára jelentkezőkből a nőverési ügy ellenére sem volt hiány. Cristofelnek akár sikerül megtalálnia a pórul járt Veronika utódját a szórakozóhelyek homályában, akár nem, egy dologban biztosak lehetünk: a sztori még nem ért véget. Ha hinni lehet a híreknek, a kacsaszájú hölgyemény édesanyja feljelentést tett, így a forrófejű vőjelölt akár Damu Roland szomszédságában hűsölhet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik