Szórakozás

Újabb RTL-es műsor szűnik meg? Állás nélkül az ismert főszerkesztő?

Úgy tűnik, hogy a Heti hetes után a Gálvölgyi show további sorsa is veszélybe került. Ezzel egy időben az sem kizárt, hogy a két népszerű produkció főszerkesztője, Ónodi György is munka nélkül marad.

Ónodi György aggódik, ám elmondta, elsősorban nem maga miatt, hanem a kollégái sorsáért, akik évek óta vele együtt készítik az RTL Klub legnépszerűbb produkcióit. Bár a főszerkesztő nem a csatorna alkalmazottja, de a kezdetektől fogva gyártja nekik a közkedvelt műsorokat, így el sem tudja képzelni, hogy más helyre dolgozzon.

Ónodi György a Hír24-nek elmondta, ilyen helyzetbe eddig még sosem került, igaz, ekkora gazdasági válság is régen volt utoljára a világban. Mint mondja, továbbra is bízik abban, hogy a Gálvölgyi show-t csak pihenteti az RTL Klub, és egyszer majd újra visszakerülhet a képernyőre. A humoros produkció sorsát állítólag az pecsételte meg, hogy előállítása nagyon sokba kerül. Ebben az esetben még az sem menthette meg Gálvölgyi műsorát, hogy a nézettsége felette volt az RTL Klubos átlagnak. A show egyébként már hónapok óta nincs képernyőn, és azt, hogy esetleg a későbbiekben újra forgatják-e, nem lehet tudni.

Ónodi György azt is elmondta, hogy A Heti hetes legutóbbi adásának nézettsége magasabb volt, mint az előző héten, amit a főszerkesztő biztató jelnek értékel. Reméli, hogy hamarosan elérik, sőt, meg is haladják a 25 százalékos nézettséget, amely már reményt adhatna a humor nagyágyúinak, hogy ne szüntessék meg a műsort.

Ónodi György nevéhez egyébként nem csak a Heti hetes és a Gálvölgyi show fűződik. Korábban szerkesztője volt a Kölyökklubnak és egy darabig a Mónika show-nak is. Azt állítja, nincs kétségbeesve, bízik abban, hogy készíthet még RTL Klub-os műsorokat, a kényszerű pihenő alatt pedig könyvet szeretne írni, mert ahogyan fogalmazott, bőven van mit papírra vetnie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik