Szórakozás

Kirúgják Jáksót, Hernádit, Gálvölgyit és társaikat?

A várakozások alatt teljesített a nézőszámban a Heti hetes legutóbbi adása, amely ráadásul a nagy visszatérést jelentette a humor nagyágyúi számára. Nem csoda, ha máris felröppent a hír, miszerint a csatorna elégedetlen és leveszi műsoráról a produkciót.

Az utóbbi időben nem először pletykálnak arról, hogy Jáksóék nagy bajban vannak, és könnyen előfordulhat, hogy megszűnik a több mint egy évtizede futó show. Mint ahogyan arról a Hír24 is beszámolt, a humor nagyágyúi az elmúlt vasárnap 3 hónapnyi kényszerpihenő után sziporkázhattak újra, ám a nagy visszatérés nem ültetett le annyi nézőt a képernyők elé, mint korábban, és mint amire a készítők is számítottak. A nézőknek kevesebb mint 20 százaléka kapcsolt a humor nagyágyúira, amivel maradéktalanul senki nem elégedett. Ezek után indult meg a szóbeszéd, hogy ez az eredmény most már biztosan a Heti hetes végét jelenti. Maga a főszerkesztő is bevallotta a Hír24-nek, hogy a 20 százalékos nézettséggel nem elégedett.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Ezek után Kolosi Pétert, az RTL Klub programigazgatóját arról kérdeztük, van-e félnivalója a Heti hetes stábjának ilyen nézettség mellett, valóban tervezik-e a produkció megszüntetését? Kolosi Péter diszkréten, de sokat sejtetően annyit válaszolt: minden műsornak van félnivalója, ha nem hozza a tőle elvárt nézettséget. Azt, hogy pontosan mennyi lenne a Heti hetes esetében, a programigazgató nem tudta megmondani, de azt nem titkolta, hogy a vasárnapi kevesebb mint 20 százalék alatta van az RTL Klubos produkciók átlagának. Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy a humor nagyágyúi fénykorukban több mint 1 millió rajongót vonzottak az RTL Klub képernyői elé.

Kolosi Péter azt is elmondta, remélik, hogy a tavaszi szezonban a Heti hetes beindul, és több érdeklődöt vonz majd. Abban az esetben, ha ez nem történik meg, majd döntenek a műsor további sorsáról, amit viszont várhatóan csak a nyár végén kommunikálnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik