Szórakozás

Így néz ki menyasszonyi ruhában az RTL műsorvezetője

Valkó Eszter ragyog a boldogságtól, ami nem is csoda, hiszen megtalálta élete párját. Ráadásul az RTL Klub exműsorvezetője tavasszal hozzámegy kedveséhez.

Már csak három hónap, és a mindig mosolygó tévésnek bekötik a fejét. Eszter május 26-án fogad örök hűséget biológus párjának, aki fiatalabb tőle, de ez a szerelmeseket egy cseppet sem zavarja. A szertartás és a lagzit vidéken tartják. Eszter a Reflektor magazin stábjának megengedte, hogy elkísérje esküvői ruhapróbájára. Péter azonban nem tarthatott mennyasszonyával, Eszter ugyanis szeretné betartani a hagyományt, miszerint a vőlegény csak az oltár előtt láthatja őt teljes díszbe öltözve.

Eszter a ruhapróbán olyan volt, mint Aliz csodaországban, egyszerűen nem tudott dönteni a szebbnél szebb darabok között. Éppen ezért próbált klasszikus és extrémebb ruhát is. Bár azt egyelőre nem döntötte el, melyikben esküszik, de azt tudja, hogy romantikus lagzit szeretne. Az esküvői menü pedig nem flancos, hanem hagyományos lesz, ami húslevesből, sültekből és töltött káposztából áll.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik