Szórakozás

Így próbálnak meggazdagodni a kirúgott RTL-esek!

Tárkereső hétvége szingliknek, párterápia, szexiskola, temetkezés. Mi a közös ezekben a dolgokban? Hát az, hogy ezektől a vállalkozásoktól várnak újrakezdést, sikert, meggazdagodást az RTL Klubtól elbocsátott tévések.

Az elmúlt évek példái azt bizonyították, attól, hogy valaki ismert ember, még nem biztos, hogy civil vállalkozása sikeres lesz. Pedig az RTL Klubtól elbocsátottak, érthető módon, ebben bíznak.

Az egyik legmeglepőbb talán az volt, amikor Gáspár Győző elhatározta, temetkezési vállalkozásba kezd. Talán még emlékeznek rá, milyen nagy lelkesedéssel vágott bele a showman a koporsóbizniszbe, de aztán maga vallotta be a Hír24-nek, hogy vállalkozása nem bizonyult működőképesnek. Felesége, Bea kicsivel szerencsésebb, bár civil munkája neki sem úgy szuperál, mint ahogyan szerette volna. Az ország Bea asszonya kitanulta a sminkelés mesterségét, és bár sokan dicsérik, amit csinál, egyelőre még sincs elegendő munkája. Győzike felesége úgy véli, tévés előéletük inkább hátrány a civil pályán, mintsem előny, véleménye szerint ezért nem kapnak elég munkát.


Győzi nehezen áll talpra (Fotó: Meglepetés archívum)

Benkő Dániel is szépreményű terveket szövöget azóta, hogy nem szerepel az RTL Klub képernyőjén. A Hír24-nek arról számolt be, visszatér a komolyzenei pályára, igaz, azóta is csak várjuk a nagy eseményt, ami még nem következett be. Aztán arról is beszélt, hogy szexiskolát nyit és könyvet ír, mert ezekben lát fantáziát. Reméljük, jobban sikerül neki, mint Győzinek a temetkezési vállalkozás.

Erdélyi Mónika állítólag civilben is azt szeretné folytatni, mint amit korábban a show-jában csinált, vagyis pároknak adna tanácsot. A B-Terv Meditációs Központról a közelmúltban elég szűkszavúan nyilatkozott az egyik lapnak. Azt mondta, még alakul a dolog, részleteket nem szeretne elárulni. Ugyanakkor a Szily Nórának adott interjújában azt mondta, mediátor lett, vagyis konfliktuskezeléssel foglalkozik. De ebből vajon meg tud majd élni olyan színvonalon, mint a békítő show-ból?

Valkó Eszternek sincs jelenleg műsora az RTL Klubon, és a hírek szerint már nem is lesz. Ezt persze hivatalosan a csatorna nem erősítette meg. Eszter azonban úgy döntött, nem tölti hiábavaló várakozással az idejét, inkább párkereső programot szervez. A hírek szerint a szőke tévés havonta kétszer egy szállodába gyűjtené össze azokat, akik párt szeretnének, és játékokat szervezne nekik. Eszter a mediátor szerepét vállalná magára, hogy így segítse a szerencsétlen szingliket. Pénzről ugyan nem beszélt, de vélhetően nem ingyen végezné ezt a tevékenységet.

A Németországban élő Palotás Petra, akit jó ideje nem láttunk már az RTL Klubon, jelenleg gyermekkönyveket ír. Igaz, ő szülési szabadságon van, de azt suttogják, már nemigen tér vissza az RTL Klubhoz.


Palotás Petra gyerekkönyvet írt (Fotó: Rtl Klub)

Nos, a felsoroltakból is jól látszik, hogy az egykor reflektorfényben élő RTL-esek igencsak leleményesek, ha pénzcsinálásról van szó. Az persze, hogy ez mennyire jön be nekik, a jövő zenéje. Ígérjük, a végeredményekről is beszámolunk majd, csakúgy, mint Gáspár Győzőék esetében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik