Szórakozás

Kamerák előtt sírt az RTL Klub szőkesége

Megérintette a villalakókat a szegénység látványa. A VV játékosai ugyanis a héten az éhező gyerekeknek gyűjtenek pénzt és az akció keretében hátrányos helyzetű családokhoz látogattak el.

A héten sokkal kevesebbet vitáznak a villalakók, mint korábban. Ennek többek között az az oka, hogy jótékonysági akcióban vesznek részt, ami nagyon leköti őket. Ráadásul mindannyian átértékelték az életüket miután megérintette őket a rettentő szegénység látványa. A játékosok egy-egy hátrányos helyzetű családhoz látogattak el, megnézhették, hogyan gazdálkodnak az előző széria játékosai által gyűjtött pénzből vásárolt növényekkel, állatokkal.

A villalakók láthatóan megértették, mit jelent ezeknek az embereknek a segítség, és ezáltal mindenkit arra buzdítottak, küldjön legalább egy sms-t, amivel az éhező gyermekeket segítheti. Bár az átélt élményektől mindeni érzékenyebb a héten, de Seherezádé tegnap el is sírta magát a többiek előtt. Elmondta, hogy a mostani helyzet elhunyt nagymamáját juttatja eszébe, aki felnevelte őt és mindent megtett azért, hogy mindig mindenből a legjobbat kapja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik