Szórakozás

Kínos baki a VV-ben? Nagyon ciki, amit a hisztérika művelt

Nagyon szánalmas volt, amit VV Kinga és Fecó produkáltak tegnap este főzés címén. Az előétel ehetetlen lett, volt aki egyszerűen csak UFO levesnek nevezte.

VV Kinga bebizonyította, hogy elképesztően ügyetlen a konyhában. Ráadásul Fecót kapta kuktának, aki legalább annyira járatlan a gasztronómia területén, mint a villa hisztis szőkéje. A két villalakó már a bevásárlásnál elakadt. Szinte hihetetlen, de a zöldségeket sem ismerték fel. Az ember ilyenkor komolyan elgondolkodik, hol nőttek fel, vagy éltek idáig ezek az emberek? Az még valamelyest érthető, hogy Fecó nem tud főzni, hiszen felesége mindent megcsinált helyette, de egy huszonéves lánynál ez inkább már kínos.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Az ember akkor sem tudta, hogy sírjon-e, avagy inkább nevessen, amikor Kinga és Fecó azon tanácskoztak, hogyan kell meghámozni a sütőtököt. Aztán jött a hagyma felvágása, ami szintén iszonyatosan ügyetlenül ment a szőkeségnek. Nem csoda, ha ilyen indítás után egy gyakorlatilag felismerhetetlen, ráadásul meglehetősen furcsa ízű levest kaptak a többiek. A villalakók közül csupán Attila mondta meg a tutit, miszerint annyira rossz az étel, hogy ő udvariasságból nem eszi meg. A főételként elkészített csirke már jobban sikerült, igaz, azt csak egy edénybe téve meg kellett sütni.

Kinga főzése közben egy érdekes dologra azért felfigyeltünk. Érthetetlen, hogyan került be a villába a sütőtökleves receptje kinyomtatva, hacsak azt a lány nem vitte be a személyes holmijai között. Lehet, hogy a szerkesztők bejuttatták hozzá? És vajon ez szabályos, vagy egy újabb bakit láthattunk a VV-ben?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik