Szórakozás

Mennie kell az RTL üdvöskéjének?

Vajon kit visz magával párbajozni VV Seherezádé? Ez még a jövő zenéje, az azonban már biztos, hogy a játékosok többsége a szőkeséget szeretné hazaküldeni.

Meglepő eredmény született tegnap este a VV 5 immár sokadik kiválasztásán. A villalakók többsége Seherezádára rakta a jelét, ez pedig azt jelenti, hogy a szőkeség megy párbajozni. Bár Sehi azt állította, számított erre az eredményre, mégis egész testében remegett, amikor csuklójára került a zöld kendő. Ez egyébknt még a műsorvezetőnek, Lilunak is feltűnt. Seherezádé abban a pillanatban annyira rossz bőrben volt, hogy az ember attól tartott, mentőt kell hívni hozzá. Szerencsére ez nem történt meg.

A lány a kiválasztás után bevallotta, Csabától nem várta, hogy őt küldi párbajozni. A villa helyes pasiján kívül Fecó és Kinga tette még a jelét az egzotikus nevű szépségre. Seherezádé egyébként azt mondta, annyira kevesen vannak már játékban, hogy szinte igazságtalannak érezné, ha most nem mérettetné meg magát. Állítása szerint arra is kíváncsi, hogy az emberek mit gondolnak róla. De nem csak ez a kérdés, hanem az is, hogy a szőkeség kit visz párbajozni. Sokak szerint erre jelenleg Kinga a legesélyesebb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik