Szórakozás

Pszichiátriai beteg: nem mehetett volna a villába a ValóVilág-szereplője

Pánikbetegségéről mesélt a ValóVilág Kingája. A lány korábban nyugtatókon élt és komoly halálfélelemmel küzdött.

Komoly pszichés betegsége van a ValóVilág Kingájának. A szőke lány pánikbeteg, és előfordult, hogy az öngyilkosság is megfordult a fejében. Kinga erről villabeli társainak beszélt az egyik éjszaka: kijelentette, nem szeret egyedül aludni, és félelmek gyötrik.

“Amikor pánikbeteg voltam, anyukám mindig mellettem aludt.  Úgy indult az egész, hogy elmentem futni, és mire hazaértem, 180 lett a vérnyomásom, és nem ment le. Nagyon rosszul voltam és szédültem. Elmentünk az ügyeletre, ahol csomó nyugtatót kaptam. Már a kocsiban elkezdett zsibbadni a kezem, és az anyukám teljesen rosszul volt, mert az infarktus jeleit produkáltam. Nagyon rossz volt, mert annyira rettegtem mindentől, azt hittem, hogy minden félórában meghalhatok. Akkor már azt érzed, hogy inkább öngyilkos leszel, csak ne érezd azt minden egyes nap, hogy meghalsz” – mesélte a luxusbörtönben a többieknek.

Kinga arról is beszélt, hogy 18 évesen pszichiáterhez járt és nyugtatókon élt, így felmerül a kérdés, miért engedték, hogy részt vegyen az RTL Klub valóságshow-jában.

“Kinga megfelelt az orvosi alkalmassági vizsgálaton, ezért beköltözhetett. A nap 24 órájában orvosi felügyeletet biztosítunk, így ha bármilyen probléma felmerül, azonnal el tudják látni a játékosokat – mondta el Dobsi Adrienn, a műsor sajtószóvivője a Borsnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik