Szórakozás

A borzalmas tragédia után: túlteszi magát a gyászon a magyar énekesnő?

Egykori kedvese, Lajos László halála után teljesen eltűnt a reflektorfényből Csézy. Ám most úgy tűnik, lassan újra talpra áll a szép énekesnő.

Lassan talpra áll Csézy

Nemrégiben ismét kamerák elé állt Csézy. Az énekesnő újra képes mosolyogni, igaz, még szomorkásan, beletörődve abba, hogy a múltat nem tudja megváltoztatni. Magánéletéről azonban nem beszél, a tragikus körülmények között elhunyt Lajos Lászlóról még inkább nem hajlandó, azt állítja, kapcsolatuk nem tartozik a külvilágra. “Nem fogom őt kiadni semmilyen áron” – jelentette ki.


Fotó: TV2

“Laci halála örökké beforratlan seb, elvitte a lelkem és a szívem felét, de szeretném, ha olyan helyre kerülne bennem, hogy tudjak élni, és ne fájjon” – vallja a szép énekesnő, aki most azon dolgozik, hogy valamiképp túllegyen a tragédián.

A gyászából lábadozó Csézy kijelentette, az éneklést semmiképpen nem hagyja abba. Szerettük volna megkérdezni a jövőre vonatkozó elképzeléseiről, ám  helyette menedzserével sikerült beszélnünk, aki elmondta, készülnek már az új Csézy-dalok, és az énekesnőnek koncertje is várható. Azt, hogy mikor, nem tudtuk meg, és a honlapján található koncertnaptárban sem találtunk egyelőre 2012-es időpontot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik