Szórakozás

Egy celebnek még nehezebb, ha öngyilkos lesz a párja?

Vannak, akik csak évekkel később beszélnek a fájdalmukról, mások eleget tesznek a bulvármédia érdeklődésének, és egy rövid időre kamerák elé állnak.

Az egyik legnagyobb tragédia az életben, amikor az ember a párját veszíti el. Talán még fájóbb, ha az illető önkezével vet véget az életének. Az “itt maradt” fél gyakran saját magát hibáztatja, esetleg úgy véli, nem tett meg mindent, hogy elkerülje a tragédiát.

Falusi Mariann egykori szerelme öngyilkosságát nagyon nehezen dolgozta fel, de nemrégiben egy televízió-műsorban elmondta, nem érzi a saját kudarcának a történteket. “Az öngyilkosság, a szándék valakin múlik, az, hogy én voltam éppen a társa akkor, az az én nagyon nehéz feladatom. Évekbe telt, amíg feldolgoztam, pszichológushoz jártam. Kerestem magamban a hibát” – emlékezett az énekesnő. “Ma már tudom, nem tehettem róla, az az ő élete volt” – tette hozzá. Mariann arról is beszélt, hogy csak néhány alkalommal volt szüksége szakember segítségére, aztán már saját maga is tudta kezelni az érzéseit.


Mariannak pszichológus segített (Fotó: TV2)

Bár mindannyian nehezen viselünk egy ilyen vagy hasonló tragédiát, a hírességeknek talán ilyenkor még nagyobb terhet kell cipelniük. Hiszen az ő gyászukra egy egész ország kíváncsi. Ahogy kilépnek az utcára, lesik minden gesztusukat, mondatukat.

Éppen ezért Csézy párjának öngyilkossága is nagy port kavart. Az ügyről mindenkinek megvolt a véleménye, sokan, kiváltképp a férfi rokonsága az énekesnőt hibáztatták. A tragédiát követően Csézy is sokat töprengett azon, vajon megelőzhette volna-e a bajt, ha nem költözik el a férfitól. Az énekesnő akkoriban azt állította, hibásnak érzi magát a történtek miatt, hiszen nem vette észre, hogy kedvese ennyire rossz pszichés állapotban van.


Csézy is magát hibáztatta (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence)

Az azóta már ragyogó formában lévő műsorvezetőt, Liptai Claudiát sem kímélte a sors, aki a mai napig nem kapott magyarázatot arra, miért dobta el magától életét Daróczi Dávid. Az exkormányszóvivő öngyilkossága után a színésznő egy időre visszavonult, ám a tragédiát követő napokban a Mokkában még nyilvánosság elé állt, és vallott fájdalmáról.

A híres zálogház-tulajdonos, Klapka György ugyan nem jelenlegi, hanem volt párját veszítette el Mary Zsuzsi személyében. Az öngyilkosság másnapján ő maga vallott a történtekről. A kemény üzletember azóta nem beszél érzéseiről, de mivel gyermekei anyját kellett most eltemetnie, ő is nehéz időszakon megy keresztül.


Klapkát is megviselte a tragédia (Fotó: TV2)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik