Szórakozás

Monoklija miatt hozták kínos helyzetbe a magyar exmodellt

Mi történt Sütő Enikővel, és vajon miért nem veszi fel telefonját az egykori modell? A híresség a napokban egy jókora kék folttal a szeme alatt állt kamerák elé.

Meglepő módon napszemüvegben jelent meg az RTL Klub Csak csajok című műsorában Sütő Enikő. A télen egyébként  szokatlan viselet láttán a műsorvezető, Barabás Évi is meglepődött. Rá is kérdezett, mi történt. (Megjegyezzük, az ismert tévéstől meglehetősen tapintatlan dolog volt élő adásban ennyire kellemetlen helyzetbe hozni vendégét.) Enikő ettől egyébként láthatóan zavarba is jött, majd legelbűvölőbb mosolyát magára erőltetve mégis magyarázkodásba fogott. Sőt levette napszemüvegét, és megmutatta, hogy az egyik szeme alatt egy jókora bevérzés látható.

„Semmi különös nem történt. Nem mentem neki az asztalnak. Hosszan tudnám ecsetelni, de csak annyit mondok, hogy kaptam a szemem mellé egy injekciót, és attól bevérzett az egész szemem” – mondta a híresség, majd hirtelen másra terelték a szót.

A Hír24 természetesen szerette volna megkérdezni Sütő Enikőt is jobban van-e, de őt nem lehetett elérni. Telefonja  ki volt kapcsolva, később pedig nem vette fel. Csak remélni tudjuk, hogy az exmodellnek semmi komolyabb baja nincs, és nem ezért tűnt el a nyilvánosság elől.

Mit mond a szakember?

Dr. Karvász Tamás plasztikai sebész a Hír24-nek elmondta, többféle beavatkozás is okozhat a szem alatt lila foltot. Ez egyébként nem műhiba következménye, hanem természetes velejárója a műtéteknek. Bevérzést eredményezhet például az alsó szemhéj felvarrása, de akár egy anyajegy levétele is. Injekciózást szarkalábak botoxkezelésénél, vagy egyéb ráncfeltöltésnél is alkalmazhatnak. Ezeknél szintén természetes a szem alatti bevérzés. Az effajta kezelés egyébként nem jár fájdalommal – tudtuk meg a szakembertől, aki ilyen esetben azt javasolja, hogy a felszívódás gyorsítása érdekében az érintett jegelje, illetve borogassa az adott területet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik