Szórakozás

Ostobaság a “legfölsőbb szinteken” – Demcsák arckifejezése mindent elárult

Vannak pillanatok, amikor nem sajnáljuk, hogy korán reggel a TV2 Mokkáját választottuk. Alekosz új nőjéért például érdemes volt felébrednünk.

Nem volt könnyű hete Demcsák Zsuzsának. A Mokka műsorvezetőjének egyik reggel Alekosz és kedvese, Nagy Bettina volt a vendége. Tiszta szerencse, hogy a görög mindig, minden körülmények között képes dumálni, különben kínos hallgatásba fulladt volna a rövid eszmecsere. Így azonban jót szórakoztunk, konkrétan majd’ megfulladtunk a röhögéstől, amikor Demcsák néhány mondatos nyilatkozatra próbálta rávenni Alek szerelmét.


Fotó: TV2

A “beszélgetés” már az első percben elérte csúcspontját, amikor a “mit vétettem én”-tekintetű Zsuzsa a “mit szólsz Alekosz felemás megítéléséhez?”-kérdéssel próbálkozott. (…) (…) Majd a lány arckifejezését látva hozzátette: “Már, ha érted a kérdést”. Alekosz “nagyonszőkenője” a második nekifutásra sem vágta, miről van szó (elképzeljük, mi lett volna, ha Zsuzsa mondjuk az ambivalens szót használja), így újra Alekosz ragadta magához a beszélgetés fonalát, és elmondta, minden tökéletes, kiemelve azt a tényt, hogy ő például milyen jókat iszogat “leendő apósával”.  Aztán a görög még néhány szó erejéig méltatta új csaját, akivel, úgy érzi, szavak sem kellenek ahhoz, hogy megértsék egymást. Nos, ezt némi kétséggel elhisszük… A beszélgetést egyébként IDE KATTINTVA nézhetik meg.


Fotó: TV2

Nemcsak a nézőket, hanem minden bizonnyal (és teljesen érthetően) Demcsák Zsuzsát is sokkolta az idézett beszélgetés: talán éppen ennek köszönhető, hogy egy nappal később – szintén a Mokkában – Kóbor Jánost Lászlóként mutatta be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik