Szórakozás

Alekosz beszólt a TV2-nek – Miért nem rúgják ki?

Alekosz újabb meghökkentő dolgot művelt. Bár a napokban a TV2-nél azt mondták, továbbra is számítanak rá, a görög hős máris negatív módon nyilatkozik a csatorna egyik műsoráról.

A ValóVilág győztese ismét magára irányította a figyelmet. Alekosz a Hír24-nek elmondta, jobban érezte magát az RTL Klub valóságshowjában, mint az Összeesküvők című műsorban. Azt is megindokolta, hogy miért. Álláspontja szerint a TV2 produkciójában nem volt humorérzékük az embereknek, amit ő nagyon hiányolt. Ezzel ellentétben a ValóVilágban megtalálta a hozzá illő partnereket, akikkel jókat tudott beszélgetni, viccelődni. Nem titok, hogy ezzel a kijelentésével Olivérre és Évára célzott a görög hős. Alekosz szerint egészen más lett volna a helyzet, ha az Összesküvőkben az elejétől szerepelt volna, majd hozzátette: mindezek ellenére újra kezdené a műsort.

Arra is kíváncsiak lettünk volna, hogy a valóságshowhős az RTL Klubot, vagy a TV2-őt tartja profibbnak, hiszen már mind a két csatornával kapcsolatban van tapasztalata. Erre a kérdésünkre kitérő módon csupán annyit válaszolt, még csak most kezd akklimatizálódni a TV2-nél. Diszkréten azt is elmondta, a TV2 és az RTL Klub valóságshowja egészen más volt. Persze érthető, ha Alekosz ezentúl óvatosabban jártatja a száját, ha valóban hosszú távú együttműködésre törekszik jelenlegi kenyéradójával. Ugyanakkor azt állítja, ha véleménye lesz valamiről, azt ezentúl is elmondja, függetlenül attól, kivel milyen megállapodása van.

Természetesen a TV2-őt is megkérdeztük arról, mit szólnak legújabb felfedezettjük azon nyilatkozatához, miszerint a ValóVilágban jobban érezte magát. A csatorna illetékese azt mondta, szerintük Alekosz semmi olyat nem mondott, ami zavarná az együttműködésüket.

Azt azonban továbbra sem akarták elárulni, milyen műsorban számítanak a görögre. Alekosz ugyanakkor a Hír24-nek annyit elárult, hamarosan újra láthatjuk őt a képernyőn.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik