Szórakozás

Alekosz: “Szerelmes vagyok”

Alekosz azt állítja: szerelmes. Ez egyszer még az is elképzelhető, hogy viszonzásra találtak érzései?

Sajátos lelki életet él VV, majd ÖsszeEsküvők Alekosz. A görög eddig több vasat is tartott a tűzben, ám az anyósos műsor kamerái előtt azt sem tagadta, hogy mindeddig “selejtes” lányokkal hozta össze a sors. Hogy ez csupán retorikai fogás volt, vagy sem, nem tudjuk, de az egykori biztonsági őr a Hír24-gyel megosztotta, most úgy érzi, szerelmes.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Alekosz elmondta, választania kellett egykori barátnője, Tünde és a ValóVilágot követően megismert Betti között, sőt, ÖsszeEsküvők-beli menyasszonya, Mása is bonyolította a helyzetet. A görög csődörként is emlegetett férfi bevallotta, hogy amikor beköltözött a TV2 realityjének Rezidenciájába, már foglalt volt a szíve, de úgy gondolta, ettől még megnyerheti az orosz lánnyal a játékot. “Sosem állítottuk, hogy ellenállhatatlanul vonzódunk egymáshoz. Ha mi győzünk, és összeházasodunk, az tovább komplikálta volna az életemet” – jelentette ki. “De ez nem baj, nekem semmi nem megy egyszerűen” – tette hozzá. Alek arról is beszélt, Mása a kinti világban sokkal szívélyesebb hozzá, mint a műsor alatt, de már hiába, neki Betti a mindene.

Alekosz sikertelen próbálkozásai után most úgy érzi, megtalálta az igazit a húszéves diáklány személyében. Legalábbis ezt állítja. “Évtizedek óta olyan nőt keresek, mint Betti. Az a szépség, ami belőle árad, egy pillanat alatt elvarázsolt, és ki merem mondani, szerelmes vagyok. Biztos vagyok benne, ha valaha megszakad a kapcsolatunk, ilyen lányt többé nem találok. De most minden rendben, együtt töltöttük az ünnepeket is” – magyarázta a kamerafüggő görög.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik