Szórakozás

Zavarba ejtő kulisszatitkok a VV-villából – exkluzív

A ValóVilág kulisszái mögül érdekes titkok szivárognak ki időnként. A Hír24 megtudott néhányat, amelyek garantáltan meglepőek.

Az persze nem titok, hogy a VV játékosaira felszaladt jó néhány kiló, mióta bent élnek a luxusbörtönben. Ezt egyébként még Kinga édesapja is szóvá tette lányának, amikor meglátogatta őt a villában. Azt is tudjuk, hogy a lányok többsége rettenetesen kiakad, ha megemlítik a súlyát, de azt eddig nem sejtettük, milyen hisztit képesek kiverni, ha esetleg nagyobb ruhát küldenek be számukra, mint amit korábban hordtak. Pedig időnként ez is előfordul, hiszen a műsor készítői sem vakok, észreveszik, ha valakin a kelleténél jobban feszül az otthonról hozott holmija. Úgy tudjuk, hogy Seherezádé például keményen balhézott, amikor nem XS-es ruhadarabot küldött be neki a stylist és kikérte magának, hogy ő meghízott volna. Pedig a popsija jól láthatóan kikerekedett az utóbbi hetekben.


Máris sztráként hisztiznek (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence)

Kingának akkor borult el az agya, amikor egy nagyobb kabátot akartak ráadni az Aréna játékban, mint amilyet addig hordott. Nagyon úgy tűnik, hogy a villalányok egészen egyszerűen nem bírják elviselni a kritikát. Pedig jobb lenne, ha hallgatnának a jó szóra, sőt még okulnának is belőle.

Még egy meghökkentő dolgot tudtuk meg a villalakók egyikéről. VV Fecó egyszerűen nem hajlandó más cipőt hordani, csak amit otthonról vitt magának. Pedig valljuk be őszintén, az említett lábbeli nem a legdivatosabb darab. A műsor készítői neki is adtak már új cipőt, ám ő konokul ragaszkodik a régihez, ami higiénés okok miatt sem a legjobb, hiszen a nap szinte minden percében viseli. De nem csak ez az egyetlen meglepő mániája a villa Dumagépének. A szövetnadrágjához is úgy ragaszkodik, mintha azon múlna az élete. Szinte hihetetlen, de rokonai is alátámasztották, Fecó soha életében nem viselt farmert vagy más nadrágot, csakis élére vasaltat. A stylist is hiába próbálta megreformálni a fiatalember öltözködését, ledönthetetlen falakba ütközött. Sőt az is kiderült róla, hogy még otthon is zakót visel, tehát nem színjátékból, a tévénézők kedvéért hordja az elegáns kabátot éjjel-nappal a luxusbörtönben is.


Mániásan ragaszkodik ruhadarabjaihoz (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik