Szórakozás

Zátonyra fut VV Cristofel és Veronika kapcsolata?

Most épp Veronika és Cristofel kapcsolata került zsákutcába, de a korábbi szériák szereplőinek sem sikerült megtartani a villában bimbózó románcokat.

Hosszan elhúzódó se veled, se nélküled kapcsolat alakulhat ki a ValóVilág5 két játékosa, VV Veronika és Cristofel között. Bár a szerelmesek még a villában találtak egymásra, mióta mindketten a való világ levegőjét szívják, nehezen jutnak közös nevezőre. Persze nem lenne meglepő, ha a korábbiakhoz hasonlóan ez a villaszerelem se bizonyulna tartósnak. Az előző szériában ilyen volt VV Gigi és Jerzy kapcsolata is, akik nagy mélységeket és magasságokat is bejártak villalétük alatt. Volt hatalmas egymásra találás, pokróc alatti pásztorórák és könnyes elválás is. A pár a villa falain kívül szinte már esélyt sem adott annak, hogy románcukat kibontakoztassák.


VV Veronika és VV Cristofel
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Nem úgy, mint Sziszi és Péter, akik a villában szexuális életüket is vígan élték a kamerák kereszttüzében. A pár már a ValóVilág második szériája alatt is igen szenvedélyes volt. Ez egyúttal kapcsolatuk végét is jelentette a villalét után. Hiszen Péter közös fellépésük alkalmával, egy hatalmas pofonnal örvendeztette meg a vörös démont, mely akció egyúttal kapcsolatuk végét is jelentette.

Míg a VV2 nem bővelkedett szerelmekben, addig a valóságshow harmadik évadjában bőségesen kijutott mindebből. Míg Marcsi és Milo kínlódásának a villán túli lét vetett véget, addig Ágica és Leo a ValóVilág falain kívül is folytatta kapcsolatát. A páros útjai azonban hamar elváltak, hiszen rájöttek, hogy csupán a bezártság okozta magány és unalom hozta össze őket.

VV Jerzy és VV Gigi
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Úgy látszik, a villaszerelmek nem működnek, amit a Hír24-nek nyilatkozó családi tanácsadó is megerősített. „A bezártság, az unalom és a magány könnyen egymás karjaiba sodorhat olyan embereket, akik normális körülmények között talán fel sem figyelnének egymásra. A játékban részt vevők ilyenkor nem tudják felmérni a szituációt, s mivel ki vannak éhezve egy testi-lelki támaszra, könnyebben bonyolódnak szerelmi viszonyokba is. Ám visszatérve a hétköznapokba, hamar rájönnek, hogy egymásra találásuk csupán tűzoltás volt. Így ezek a kapcsolatok rendre szakítással végződnek” – nyilatkozta a családi tanácsadó, aki szerint Gergőre és Seherezádéra sem vár hosszú, közös élet a villa falain kívül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik