Szórakozás

„Szedd össze magad, és ne káromkodj” – Exkluzív üzenetek a VV játékosainak

Mivel a ValóVilág lakói egyre jobban hiányolják családtagjaikat, ezért a Hír24 úgy döntött, megkeresi szeretteiket, és lehetőséget biztosít arra, hogy mindenkinek üzenjenek az új évre.

Attila rokonait és barátait nem sikerült elérnünk, bár ezen a furcsa fiú vélhetően nem lepődik majd meg. A karácsonyi üzenetek kapcsán is kijelentette, neki maximum a kutyája ugathatna valamit.

VV Eszter édesanyja könnyekig hatódott, amikor megtudta, ilyen módon is kapcsolatba léphet kislányával. Rajtunk keresztül a következőket üzente a villa ügyvédnőjének: „Szia Eszterkém! A pezsgős dugók pukkanásakor mindannyian azt kívánjuk a számodra, hogy legyen elég erőd, méltóságod, egészséged és játékos kedved végigmenni az úton, amit magad elé tűztél. Légy biztos abban, hogy a hit erejével mindenre képes vagy! Nem az a kérdés, hogy hányszor kerültél a földre, hanem az, hogy hányszor tudsz felállni és továbbmenni. Tudd, hogy mennyit érsz, bízz magadban, és őrizd az meg az álmaidat 2012-ben is. Álmaid válóra válásához millió puszit kíván: Mama, Peti, Zsuzsi, Petrus, Norbi és Szuszuka, a Nagy család Déditől Boriig, a barátok, barátnők, az ismerősök, a parádiak, a budaörsiek, a szegediek, az egész rokonság, a szurkolók, a rajongók, a lányok a Fáy utcai fitneszből, Réka, a könyvelő barátnőd, illetve mindazok is, akiket véletlenül kihagytam. Én pedig azt szeretném még tudatni veled neked, hogy szeretlek, büszke vagyok rád, nagyon hiszek benned, és minden porcikámmal drukkolok neked. Hatalmas anyai öleléssel kívánok „fantasztikus álombeteljesítő” új évet a számodra kislánykám. A villatársaidnak is BUÉK.”

Fecó anyósa azt szerette volna tudatni a dumagéppel, hogy nagyon hiányzik nekik. A kisfiai is nagyon szeretnék már megölelni édesapjukat, akit minden este néznek a televízióban. Horváth Lászlóné azt üzente Fecónak, hogy Angéla sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb, amióta megtartották az esküvőt. A büszke anyós továbbá azt üzeni Fecónak, ha kijön, mindenképpen rendeznek majd egy szerény kis pótlagzit, ahol csak a családtagok vesznek majd részt.

Miután a nézők szavazatai alapján Csabának is üzenhetnek újra a szerettei, így barátja, Füredi Máté is megragadta a lehetőséget. Azt szeretné tudatni a villa szépfiújával, hogy a 2012-es évben szerinte rengeteg újdonság vár majd a villalakóra. „Lesz buli, csajok, csajok és csajok. A legnagyobb bulid pedig a lakásavató lesz” – üzeni Máté a luxusbörtönben lévő barátjának.

„Szedd össze magad, és ne káromkodj olyan sokat. Mi mindig melletted állunk, akkor is, ha kijössz. Nagyon hiányzol, de azért még maradj bent a villában” – tanácsolja barátja, Mocsnik Sebastian Kingának, akire szerinte időnként rá sem lehet ismerni. A barát hiányolja azt a vidám lányt, aki Kinga volt, mielőtt beköltözött a ValóVilág villába.

Seherezádénak Pap Andi barátnője üzent az újév alkalmából. „2011-ben megvívtad a saját csatáidat, 2012-ben még inkább meg kell majd. Nagyon szeretünk és hiányzol nekünk, persze tudunk még várni, inkább maradj a villában és nyerd meg a játékot. Ha kijössz, hidd el, minden rendbejön majd körülötted, mi legalábbis ezen vagyunk.”

Gergő ezúttal egyik barátnője, Váczi Zsófi szavaiból meríthet erőt: „Drága Gergőkém! Azt kívánom, hogy 2012-ben találd meg a szerelmet, az anyagi függetlenségedet és az elvesztett önbecsülésedet. Dőljön le múltad baljós árnya és légy a  villa életének motorja. Legyél üde színfoltja a kis uncsi közönségnek. Legyen végre Van Men show, legyél olyan, aki ha kell szórakoztat, védelmez, akár támad, hogy elérhesse saját álmait.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik