Szórakozás

Hazugnak tartják az RTL Klub sztárját

Állandóan kavar és hazudozik VV Péter. Ezt állítják róla a társai. Éppen ezért tegnap este Vera és Veronika összefogtak ellene.

Már a gondolattól is szenvedett Péter, amikor megtudta, hogy a nézők döntése alapján az éjszakát fő ellenségével, Verával kell egy ágyban töltenie. A fiatalok között hiába volt korábban intim kapcsolat, mostanra gyűlölik egymást. A valóságshow veterán az utóbbi napokban egyfolytában azon fáradozott, hogy elüldözze Verát az ágyából és mire ez összejött, a nézők nagyon keresztbe tettek neki.

Miközben Péter azon gondolkodott, hogyan élje túl az éjszakát, addig alkalmi ágyasa és Veronika megbeszélték, átverik a villa kavarógépét. Alekosz exe azzal indokolta a döntését, hogy Pétert nem tartja őszinte embernek és ezért szeretne bosszút állni rajta. Elhitette a fiúval, hogy sír, mert féltékeny Verára. Arra számított, hogy Péter majd megsajnálja és faképnél hagyja az érzékeny lányt, de nem így történt. Persze Veronika ezen még jobban kiakadt.

Időközben Attila és Kinga is kibeszélték Pétert a háta mögött. Arról suttogtak, hogy szerintük a fiú nagyon is jóban van Verával csak előttük játsza el, hogy gyűlöli. Ezúttal azonban a villalakók tévedtek, ugyanis a valóságshow veterán nagyon is ridegen viselkedett alkalmi hálótársával, pedig tényleg nem látta őket senki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik