Szórakozás

Szétveri egymást az RTL két dúskeblű szőkéje

"A cél, hogy szétverjük egymás orrát!" - mondta tegnap este VV Seherezádé az ökölvívó gáláról beszélve, ahol Kinga lesz az ellenfele.

Csak reménykedni lehet abban, hogy nem folyik majd vér ma este a ValóVilág ökölvívó gáláján. Az biztos, a játékosok nagyon elszántak és minden erejükkel azon vannak, hogy kiüssék ellenfelüket. Ez nem is csoda, hiszen a tét nagy. A győztesek védettséget szereznek és még néhány hétig biztosan a ValóVilág játékosai lesznek. Ezzel pedig közelebb kerülnek a milliós főnyereményhez.

A legtöbben arra számítanak, hogy a két dúskeblű szőke villalakó, Kinga és Seherezádé összecsapása lesz a legkeményebb. Bár Sehi keze sérült, őt ez nem izgatja. Kijelentette, ha kell, bal kézzel is kiüti ellenfelét. Látva a szemében lobogó tüzet, valamint a felkészüléseken mutatott teljesítményét, ezt el is hisszük neki. Persze a többiek mérkőzése is keménynek ígérkezik. Péter például kijelentette, szerinte Gergő szétveri Csabát. Ma este ez is kiderül, mint ahogyan az is, hogy a Péter Attila párosból ki az erősebb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik