Szórakozás

Ki akarják csinálni a ValóVilág játékosát

VV Vera egyre több ellenséget szerez a villában. Az Érzékeny lelkű lány stílusa eddig is irritálta játékostársait, ám most betelt a pohár.

A ValóVilág versenyzői el akarják távolítani „talán pornózó” Verát. A lány ugyan az Érzékeny lelkű kategóriában indult, ám az Összeférhetetlen skatulyában inkább beleillene. Stílusa bicskanyitogató, gyakorlatilag az összes játékostársával problémája adódik. Ez az a tegnapi összefoglalóból is kiderült, a lányok bokszmegbeszélésén keresetlen véleményeivel végigalázta a többieket. Vera most leginkább Eszterre szállt rá, az ügyvédnő azonban nem hagyta magát. Vitájuk talán egy izgalmas párbajig fajulhat – most azonban csak megpiszkálták egymást.



Különös fejlemény, hogy a vitát követően nem Eszter, hanem Vera borult ki. A lány Fecónak sírta el bánatát a nyugiszobában. Az új keletű fiú-lány barátság egyébként többeknek szúrja a szemét odabent, a lányok sérelmezik, hogy a jó lelkű Fecó Verát istápolja… Fecón kívül a fiúk is ferde szemmel néznek Verára, Attila és Péter például szervezkedik ellene. Tehát, ha Vera nem szerez a bokszgálán védettséget, könnyen lehet ő a következő kiválasztott – vagy taktika esetén kihívott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik