Szórakozás

Liptai Claudiát teljesen lejáratják

Nem jön ki fizetéséből Liptai Claudia. Édesanyja testvére legalábbis ezt állítja.

Liptai Claudia rokonsága igazán érti a módját, hogyan járathatja le az egykori műsorvezetőt. Édesapja, Liptai István nemrégiben újra arról beszélt, nem látogatja és nem is segíti anyagilag egyetlen lánya. Az persze sosem volt titok, hogy a híresség papáját okolja szomorú gyermekkoráért, de a hozzájuk közel állók szerint ettől függetlenül mindig támogatta Istvánt.

A legújabb hírek szerint azonban az apanázs újabban elmarad. Az édesapa úgy véli, lánya a nyilatkozataiért haragudott meg rá, LIptai István sógornője, Éva szerint azonban nem ez van a háttérben. Ha lehet hinni a pletykáknak Claudia Éván keresztül üzent beteg édesapjának. A színésznő azt állítja, ő maga sem jön ki a fizetéséből.

Tény, most, hogy Claudia televíziós munkái megszűntek, jóval kevesebb pénzből kell gazdálkodnia, mint amikor még a TV2 első számú sztárja volt: a kijelentés mégis bicskanyitogató. Bár nem akarunk a színésznő zsebében turkálni, de tévés fizetéseiből a mai napig minden bizonnyal jókora összeg lapul a számláján.

Claudia “anyagi” problémái az internetes kommentelőknél is kiverte a biztosítékot. Sokan úgy vélik, amíg a mai magyar bruttó átlagbér kétszázezer forint környékén mozog, a színésznő, vagy a helyette nyilatkozó rokonsága visszavehetne a panaszkodásból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik