Szórakozás

Újra levetkőztetné a Playboy Liptai Claudiát?

Liptai Claudia lefogyott és ismét a figyelem középpontjába került. Lehet, hogy ezt az érdeklődést újra kihasználja a nyuszis magazin és levetkőztetik az ismert tévést? Legalábbis ezt pletykálják.

Claudia 2009 októberében került először az ismert férfimagazin címlapjára. A következő hónapban ismét a Mokka dögös műsorvezetőjével jelent meg a Playboy. Sokan azt jósolták, hogy bukás lesz a lap rendhagyó próbálkozása, de ez nem így történt. Az akkori főszerkesztő elmondta, Claudia beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és eladási rekordot döntött a fotóival reklámozott szám. Ezzel a tévés letaszította trónjáról Zalatnay Cinit, akire annak idején szintén nagyon sokan kíváncsiak voltak.


Fotó: Playboy

A napokban felröppent a hír, hogy Claudiát ismét levetkőztetné a Playboy. Ezt arra alapozták, hogy a híresség ismét nagyon népszerű, az emberek mindenre kíváncsiak, ami vele kapcsolatos. Ráadásul mostanában nemigen mutatkozik, ami esetleg vihar előtti csend is lehet. A Hír24 Pantl Pétert, a magazin főszerkesztőjét arról kérdezte, igaz-e a tévésről szóló hír? Pantl Péter sokat sejttetően kijelentette, szerinte egy tervezett fotózásnak nem az a menete, hogy a sajtón keresztül üzengessenek az érintettnek, hiszen először vele kell beszélni. Hozzátette, egyébként nem érti, miért gondolják azt az emberek, ha valakiről sokat beszélnek, azt feltétlenül levetkőzteti a Playboy. Mindezek mellett a főszerkesztő nem kivánt egyértelműen állást foglalni abban a kérdésben, lesz-e Claudiának fotósorozata ismét a Playboyban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik