Szórakozás

Legcikibb celebjeink

Alekoszt Benkő Dániel, őket pedig Liptai Claudia követi a Hír24 legcikibb celebekről szóló szavazásának összesítésében. De vajon miért ők azok, akik olvasóink szerint végképp lejáratták magukat? Eláruljuk!


Fotó: TV2

A VV-nyertes görög az embereket azért haragította magára, mert meglehetősen visszatetsző módon viselkedett az RTL Klubbal. Noha mindent megnyert, sőt, még egy saját műsort is kapott, ám ez sem volt neki elég. Még többre, főként nagyobb ismertségre és vastagabb pénztárcára vágyott. Ráadásul az első adandó alkalommal elpártolt attól a csatornától, ahol igazi ismertséget szerzett. Eközben arca óriásira lett, ami szintén sokaknál kiverte a biztosítékot. A többség szerint ezek azok a dolgok, amelyek miatt Alekosz kiérdemli a legcikibb celeb címet.

Őt követi Benkő Dániel, akit saját elmondása szerint az sem zavar, ha valaki bolondnak tartja őt. A mi olvasóink szerint egyszerűen csak lejáratta magát azzal, ahogyan széles körű ismertségre akart szert tenni. Sokan nem értik, miért nem maradt meg elismert lantművésznek, aki kitűnően tudta tolmácsolni Bakfark Bálintot. Igaz, Dániel még bízik abban, hogy egyszer majd visszatérhet a komolyzenei színpadra, ám ezt sokan megkérdőjelezik.

A képzeletbeli dobogó harmadik helyét ezúttal Liptai Claudia bérelte ki. Olvasóink szerint nagyon visszatetsző, hogy akkor dolgozik, amikor akar, hogy rokkantkártyával parkolt,  és családanyaként meztelenre vetkőzött a Playboyban. És ez csak a jéghegy csúcsa, hiszen a hármas fogaton kívül még számos ismert ember neve felmerült a szavazás kapcsán, többek között Kiszel Tündéé, Győzikéé és Stohl Andrásé is.

Az egyik hozzászóló azonban nem a már említett celebeket tartja a legcikibbnek, hanem azokat, akik foglalkoztatják az egyébként magukat gyakorta lejárató médiaszereplőket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik