Szórakozás

Ő lett Liptai Claudia utódja

Nincs olyan magas labda, amit ne csapna le azonnal Kárász Róbert. A Mokka műsorvezetője maradéktalanul elsajátította a zrikálás fortélyait egykori kolléganőjétől, Liptai Claudiától.


Fotó: TV2

A TV2 megmondóemberévé avanzsált az utóbbi időben Kárász Róbert. A  műsorvezető nem hiába töltött sok-sok hónapot Liptai Claudia mellett a Mokkában, jó tanítványnak bizonyult. Amíg korábban Clau volt az, aki sem interjúalanyait, sem műsorvezető-társait nem kímélte, most Robi vette át a “helyét”. Szerencsére azonban ezt többnyire nem bántóan teszi, vendégeinek a legtöbbször az arcizmuk sem rándul az éles nyelvű Kárász poénjait hallva.

A műsorvezető legutóbbi “áldozata” SP volt, akivel éppen a születésnapján viccelődött csípősen Róbert. Kijelentette, szerinte a fiatal fiú kliprendezéssel kompenzálja, hogy nincs hangja. Kárász nemrégiben Stadler József festménygyűjteményét tette gúny tárgyává, de a rodeóbika feltalálóját, Dr. Nagy Zoltánt is beültette a hintába. Mindemellett párjának, Tatár Csillának is nem egyszer le kellett nyelnie a békát, igaz, ő már edzettnek mondható e téren.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik