Szórakozás

Hazugsággal lavírozik a ValóVilágban a békésnek tűnő játékos?

Óriási kirohanásokkal és koholt vádakkal próbálja meg bemártani játékostársait, és magát jó színben feltüntetni a ValóVilág dumagépe.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Nem először fordult elő a ValóVilág ötödik szériájának történetében, hogy VV Attila és VV Fecó komolyabban összeszólalkoztak. A két játékos vitáját ezúttal Fecó üzletelése váltotta ki. A dumagép ugyanis mit sem törődve Attila üzletelésével – melyet Péterrel, a kinevezett büféssel folytatott – egy sokkal kedvezőbb ajánlatot tett anélkül, hogy ezt jelezte volna előtte Attilának.

Fecó gátlástalan húzását az összeférhetetlen játékos kifejezetten rosszul fogadta, s mikor megkérte, hogy vonja vissza ajánlatát, Fecó ennek nem tett eleget. Az összeférhetetlen játékos erre megsértődve jegyezte meg, hogy ezt a húzást nem felejti el, így többet szóba se áll játékostársával. Fecó – a tőle jól bevált védekező-mechanizmussal – erre heves csinnadrattával reagált. Szerinte ugyanis eljött a pillanat, hogy ellent mondjon Attilának, aki minden kérése alkalmával párbajra való kihívással fenyegeti a dumagépet, amennyiben az ellent mond neki. Attila mindezeket cáfolta, ám hiába próbálta tisztázni, hogy Fecó szavai csak koholt vádak, a dumagép erre nem adott neki lehetőséget. Hatalmas hangerővel, meg se hallva mások szavait, csak az igazát hajtotta, s Attilát ostorozta terrorista magatartásáért.

Azonban nem ez volt az első eset, hogy Fecó kitalált vádakkal próbálta magát kivágni egy-egy kellemetlen helyzetből. Korábban az Eszterre való jelrakást ─ melyért a villalakók azzal vádolták, hogy sose áll ki véleményéért  – azzal magyarázta a dumagép, hogy szinte az ügyvédnő kérte meg, hogy tegye rá a jelét. Ilyen kijelentés pedig egész biztos nem hangzott el Esztertől. Vajon a villalakók meddig tűrik a dumagép állandó ferdítéseit?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik