Szórakozás

Csaknem megcsonkította magát adásban az RTL Klub sztárja – fotó

Ömlött a vér VV Attila kezéből, amikor tegnap este baltával megvágta magát. A játékos az előírások ellenére nem viselt védőfelszerelést, ezért történhetett meg a baleset.

Ezúttal is a védettségért folyt a küzdelem az Arénában. A jétékosoknak többek között tüzet kellett rakniuk. A villa kavarógépe favágás közben a baltával rácsapott saját kezére. Állítása szerint olyan mélyre hatolt a favágóeszköz, hogy azt hitte, leesik az ujja. Szerencsére ez nem történt meg. Ám ha ez nem lett volna elég, Attila tovább kísértette a sorsot és meggyújtotta a kezén lévő kötést.

Bár Attila végül nagyobb katasztrófa nélkül megúszta az Aréna játékot, a védettséget nem neki, hanrem Eszternek sikerült megszereznie.

A villa Összeférhetetlen alakja azonban alig nyugodhatott meg, újabb bajba keveredett. A sulibüfé üzleti ügyei miatt csúnyán összebalhézott Fecóval. A Dumagép ezúttal nem fogta vissza magát. Kijelentette, eddig pulikutyája volt Attilának, de ennek mostantól vége. Nem kizárt, hogy ezzel a csúnya veszekedéssel véget ért a két fiú barátsága is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik