Szórakozás

Durva manipuláció a ValóVilágban?

A Valóvilág dumagépének testvére, Endre eddig is kiállt testvéréért. Ám mostanra betelt nála a pohár. Manipulációval vádolja a műsor szerkesztőit.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, VV Fecó testvére, Endre szinte minden ellenlábast keményen oszt a dumagép közösségi oldalán. Endre már többször jelezte a negatív véleménynyilvánítóknak, hogy akár személyesen is találkozna velük, hogy tisztázzák a Fecót érő vádakat, ám eddig még egyetlen anti-Fecó-rajongó sem jelentkezett. Mostanra azonban már nemcsak a Fecót ostorozókból lett elege a villalakó testvérének, hanem magából a műsor szerkesztőiből is.

Endre ugyanis nem rejtette véka alá, mit gondol a ValóVilág szerkesztőinek munkájáról: „Kicsit undorító, amit az RTL az összefoglalókkal csinál…kivágták a múltkori táncpárbajt is, amiben Fecó nagyon jó volt…és most kivágták a Fecó roma partyját is…és lehetne még sorolni!” – fakadt ki magából a Fecó rajongóinak létrehozott rajongói oldal üzenőfalán. Endre szerint bátyját csak akkor mutatják az összefoglalókban, mikor éppen sír vagy tanácsokat ad társainak. Azonban kifejezetten kihagyják az olyan jeleneteket a műsorból, melyeken Fecó éppen jól érzi magát vagy viccelődik. Vajon tényleg így lenne, vagy csak az elfogult testvér próbál meg így kampányolni a gyakran unalmas Fecó bennmaradásáért?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik