Szórakozás

Alekosz terrorizálja szüleit? Édesapja kipakol

Nagy Tibor, Alekosz édesapja nem féltékeny feleségére, aki jelenleg az Összesküvők című műsorban szerepel. Bár eredetileg nem az a cél, hogy az anyósok találjanak párt maguknak, de a külföldi verzióban már erre is volt példa.

Tibor bízik Vájában, akivel 35 éve alkotnak egy párt. Azt sem titkolja, hogy kapcsolatuk változó, időnként náluk is voltak már hullámvölgyek. Konkrétumokról ugyan nem akart beszámolni, de azt leszögezte, szereti a feleségét, ezért eddig minden problémájukat meg tudták oldani. Tibor csak keveset volt külön a párjától, így most kissé szokatlan neki ez a helyzet. De nincs elveszve, tud főzni és mosni is.

Azt is határozottan állítja, nem féltékeny feleségére. Bár tudja, hogy Vája csinos, fiatalos megjelenésű asszony, de szerinte a műsorban biztosan nem csalja meg őt. Ráadásul ott van vele Alekosz, aki vigyázz rá. Vagy inkább irányítja? Valószínűleg inkább ez az igazság. Tibor elárulta, feleségének és neki sem igen volt választási lehetősége az Összeesküvőkkel kapcsolatban. Alekosz tényként közölte velük, aláírta a szerződést és édesanyjának is mennie kell. Vája pedig mindig azt teszi, amit a fia mond.

Ezt egyébként a család ismerősei is megerősítették, sőt tovább mentek. Véleményük szerint Alekosz már-már terrorizálja a szüleit, amit ők vélhetően sosem ismernének el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik