Szórakozás

Botrányos kitálalás Csézy exének temetésén – Megpofozták az énekesnőt?

Bükzsércen azt pletykálják, hogy L. László rokonai dühükben megpofozták Csézyt. A család ezt ugyan tagadja, de az jól érzékelhető, hogy neheztelnek az énekesnőre.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A faluban arról is beszélnek, hogy László halála után az énekesnő nemhogy bocsánatot kért volna exe édesanyjától, de állítólag nagyon csúnyán beszélt a gyászoló asszonnyal. A pletyka szerint kapcsolatuk egyébként sosem volt igazán szoros és meghitt. Egyik alkalommal például amiatt volt családi konfliktus, mert állítólag Csézy félreérthető dolgot nyilatkozott az újságoknak. László édesanyja azt sérelmezte, hogy az énekesnő rettentően szegénynek állította be őket, holott ő tisztességben, normális körülmények között nevelte fel hét gyermekét.

A rossz viszonyt bizonyítja az is, hogy László családja állítólag nem akarja beengedni az énekesnőéket a végső búcsúztatóra, amit néhány napon belül tartanak meg. Ott egyébként a hírek szerint ki akarják tálalni a színtiszta igazságot. Lászlót egyébként nem Bükkzsércen helyezik majd végső nyugalomra, hanem szülőfalujában, Békés megyében hamvasztják el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik