Szórakozás

Exkluzív: botrányos részletek Csézy exének öngyilkosságáról

A Hír24 Bükkzsércen járt, ahol Csézy exe vasárnap fejbe lőtte magát. Számos megdöbbentő részlettel szolgáltak a falubeliek a sztárpár életével kapcsolatban.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A rossz hír gyors lépteken jár, míg a jó csak lassan vánszorog – tartják a bükkzsérciek, akik nem tudnak felocsúdni a vasárnapi tragédia óta. A faluban szinte nincs olyan ember, aki ne látta volna azt az autót, amely Csézy szerelmének holttestét szállította el.

A településen nagyobb a csend, mint valaha. A legtöbben hallgatnak a falubeliek közül, mintha azt gondolnák, amiről nem beszélnek, az meg sem történt. Mások meg mindenféléről suttognak, többek között pofozkodásról, a vállalkozó házának kipakolásáról, és tragikus körülmények között elhunyt férfi igen rossz anyagi helyzetéről is. Azt, hogy a mendemondákból, mi az tiszta igazság, talán csak az Isten tudná megmondani, na meg Csézy.

De az énekesnő nem beszél, sőt bujkál. Úgy hírlik, hogy új párja maklári házában keresett, és talált menedéket, amit bizonyítani nem lehet, de sok jel mutat arra, hogy a hír valóban igaz. Többek között az is, hogy az egészségügyi termékekkel foglalkozó, jómódúnak mondott vállalkozó Eger melletti otthonát szerdán délután is biztonsági emberek vigyázták. Amikor a férfiról érdeklődtünk, különös szikra gyúlt a szemükben, majd autónkat követni kezdték, amíg el nem hagytuk a falut.

Pedig ha az a ház beszélni tudna…Többek között állítólag arról is beszámolhatna, hogy Csézy exe a halála előtti estén ott járt. Azt beszélik, hogy nem csak kedvese autóját látta a ház előtt, de annak új szerelmét is megpillantotta az ablakban, amint félmeztelenül sétált. Talán éppen ez a pont volt az, amikor végleg ráeszmélt, az énekesnő már nem őt szereti. Ezt követően beszélt barátaival, majd lőtte fejbe önmagát.

Csézy párjának édesanyja szerdán is a tragédia helyszínén, a bükkzsérci házban tartózkodott. Egyik unokája tartotta benne a lelket. Méltósággal fogadta részvétnyilvánításunkat, de aztán a szépen gondozott kerten át már csak távozni láttuk. Teljesen összetört, ami nem is csoda, hiszen mi is lehet nagyobb tragédia egy édesanya számára, mint, hogy eltemesse a gyermekét, akit halála előtt négy nappal látott utoljára. Akkor még semmi nem látszott rajta, sőt arról is hallgatott, hogy már egy hónapja elköltözött tőle a párja.

L. László édesanyja a békés megyei kis faluban hét gyermeknek adott életet, mindegyiket tisztességben nevelte fel. A két lány és az öt fiú, mind sikeresek lettek. Csézy párja saját erejéből építette fel gyönyörű házát, és jól menő vállalkozással büszkélkedhetett. Bükzsércen nyílt titok, hogy az énekesnő, „csak belehuppant a jólétbe” és aztán mindent megkapott, mint egy hercegnő. A helyiek közül jópáran istenítik Böbikét, de sokan vannak olyanok is, akik neheztelnek rá, mert nem vegyült a helyiekkel. Nem igen látták a művésznőt a faluban sétálni, se egy sütire, se egy üdítőre nem tért be a helyi presszóba. Pedig szeretettel fogadták volna, csakúgy, mint Lacit. A vállalkozóról mindenki csak jókat mondott. Sokat jótékonykodott, sportpályát építetett, de még a helyi egyházközség javára is bőkezűen adakozott.

Éppen ezért szinte hihetetlen az a szóbeszéd, miszerint a házában egy jó ideje már áram sem volt, azt a szomszédból „oldották meg”. Az egyik falubeli azt mesélte, hogy nagyon nagy kontraszt volt látni a televízióban, szép ruhában parádézó Csézyt, miközben azt suttogta mindenki, hogy még világítás sincs az otthonukban. A család egyébként ezt cáfolja, mint ahogyan azt is, hogy a hatalmas házat biztosan elviszi az adóság. Állítólag egyelőre nem tudni, mi lesz az értékes ingatlannal, egy biztos: az nem lesz soha Csézyé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik