Szórakozás

Megtelt a ValóVilág Villája

A fantasztikusan jó testű Csaba győzte meg a nézőket az utolsó beszavazón.

Csupán egyetlen szabad hely maradt már csak a VV5 luxusbörtönében, így hétfő este a 14. villalakó címéért küzdöttek meg egymással az RTL Klub stúdiójában az utolsó kategória jelöltjei: a csábító pillantású Renátó, a vakító mosolyú Peti és a fantasztikusan jó testű Csaba.

Már a műsor legelején kiderült, hogy ez a beszavazó még a Szüzekénél is békésebben zajlik majd. A fiúk maguk mellett is visszafogottan kampányoltak, de talán nem is volt szükség indulatokra, a külső is elég beszédes volt. A Villalakók Renátót vagy Csabát látták volna szívesen maguk mellett, a lányok szívük szerint Renátót ölelték volna meg mint utolsó beköltözőt.

A sármos versenyzők közül csupán Csaba az, akinek szabad a szíve, így a nézőknek nem volt nehéz dolguk, a szerelmi szál reményében 49 százalékkal az egyetlen szingli fiúnak szavaztak bizalmat.



Csaba egyetemista és rendetlen. De ez csak a szobájára vonatkozik, az élet minden más területén fontosnak tartja a rendet. Komoly munkát szeretne és rendszeresen edz. A testével foglalkozik a legtöbbet, de csak azért, mert alapvető igénynek tartja a testmozgást. A zene fontos szerepet kap az életében, kicsi kora óta foglalkozik vele. Van egy zenekara is. A barátaival töltött időt fontosnak tartja. Azért akart bekerülni a Villába, mert szeretné tudni, mit hoz ki belőle. A családja nem örült neki, hogy jelentkezett, de ő a végsőkig elszánt.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik