Szórakozás

Dukai Regina anyatigrisként védi VV Gergőt

A gyönyörű modell félti testvérét az esetleges támadásoktól, valamint az olyan lányoktól, mint Seherezádé.

Dukai Regina kiakadt: a modell nap mint nap a tévé képernyője előtt figyeli árgus szemekkel imádott testvérét, a VV5 Alfahímjét, Gergőt, aki nemrég igencsak közelebbi kapcsolatba került a Villa jacuzzijában a szöszi bombázóval, Seherezádéval, alaposan felbosszantva ezzel hugicáját.

“Azzal volt gondom, hogy a lány kicsit kétszínű módon elkezdett sutyorogni a tesóm mögött, hogy mit gondol, hogy majd egy börtönviselttel kezd?! Hát, nem tudom, hogy egy táncos lány mennyire jobb, mint egy börtönviselt. El kezdte alázni a tesómat, és ez nem szimpatikus, nem szeretem az ilyen embereket” – fakadt ki az RTL Klub Reggelijében a modell, aki ugyanakkor azt is elismerte, szerinte senki sem lehet elég jó a testvérének, a Villában pedig végképp nincs egyetlen olyan lány sem, aki megütné a mértéket.

Regina tisztában van vele, hogy Gergő előbb-utóbb biztosan összemelegszik majd az egyik női villalakóval, de szerinte a románc gyorsan elmúlik majd, és a kinti életben már semmi jelentősége nem lesz a raboskodás szülte kapcsolatnak.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik