Szórakozás

Már az első este ledobta a textilt a VV5 szűz fiúja

Bandi hamar bevetette habtestét a zuhany alá a szexi Veronikával. Alekosz exe nem örült a pucérkodásnak, de azért leskelődött.

A Villalakók vasárnap ismét feladatot kaptak. Botránycikket kellett egymásról “alkotniuk” Mindenki egy nevet húzott, és arról a személyről írt, aki a cetlin szerepelt. Később a lakók felolvasták a magukról szóló cikket, és ki kellett találni, ki lehet az iromány szerzője. Itt ugrott a majom a vízbe, ugyanis kiderült: Kinga nem tudja megbocsájtani Melinda azon kijelentését, hogy bizony rá fog hajtani Attilára. Veronika és Cristofel is összezördült, miután a Skalpvadász kifejtette, hogy Alekosz exének olyan a teste, mint egy kacsáé és csupán egy ostoba műnő, aki semmilyen különösebb értékkel nem bír. Mikor Veronika számon kérte a latin macsót, ő úgy tett mintha nem tudna a dologról, mintha nem ő írta volna a cikket, majd mikor nem tudta tovább tagadni “tettét”, a cikk ártatlanságáról próbálta meggyőzni a lányt, mondván, hogy nem gondolt komolyan semmit a leírtakból.



A szűz fiú érkezését várták a lányok már az első naptól kezdve, vasárnap vége beteljesült álmuk vágya, érintetlen ifjú lépett a Villába, aki nem volt rest, csajozni indult egyenest. Teljesítette is kötelező feladatát, miszerint az egyik lánnyal kellett fürdenie. Veronika lett a szerencsés, vagy éppen szerencsétlen kiválasztott, így elindultak az esti pancsira. Veronika fürdőruhában gondolta, de a szűz bizony ledobta a textilt. Kár volt… A szemérmes Veronika ugyanis nem tudta nem észre venni, amit ilyenkor nem illik, és óvatosan megkérdezte: “Neked egyébként még nőni fog?” Hát erre még az ártatlan, ugyanakkor nagydumás Bandinak is elállt a szava.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik