Szórakozás

Gombi tartja el a VV5 Skalpvadászának szüleit

A ValóVilág egykori Szépfiúja fogja anyagilag támogatni Cristofel szüleit, míg ő a Villában raboskodik.

A ValóVilág 5 szerdai beszavazóshow-ján a skalpvadászok mérkőztek meg a bejutásért. A Szili, Márkó és Cristofel hármasból végül az utóbbi került ki győztesként, a szenvedélyes kubai fiú még a díszletet is romba döntötte a stúdióban örömében.

A kilencedik Villalakót szoros baráti szálak fűzik VV Gombihoz, olyannyira, hogy amíg a fiatal fiú a Villában küzd a győzelemért addig a család csak Gombira számíthat.

“Egy konditeremben edzettünk, innen az ismeretségünk. Amíg a villában voltam, nagyon sokat korteskedett nekem a délutáni VV-s műsorokban, ezért gondolom, hogy az a minimum, hogy én is segítem őt mindenben, amiben csak tudom” – kezdte Gombi, aki szívén viseli barátja életét.

“Igazság szerint most, hogy bekerült a Villába Cristofel, a szüleinek sok segítségre lesz szüksége a nehéz körülményeik miatt. Hosszú ideig sportolt, de sajnos abba kellett hagynia a focit az anyagiak miatt, dolgoznia kellett az iskola mellett, hogy meg tudjanak élni. Felszolgáló volt egy étteremben. Családom és én anyagilag is támogatom őket, valamint mindenben, amiben csak tudom. Azért akart bekerülni a Villába, hogy a családja többé ne nyomorogjon. Kissrác koromban mi is elég nehéz körülmények között éltünk, emiatt is átérzem a helyzetét. Támogatom a barátom, mert nemes cél vezérli, és tudja, hogy csak rajta múlik a szülei és az ő sorsa” – mesélte Gombi az Új Ásznak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik