Szórakozás

Életművész amazon költözött a ValóVillába

Az Amazonok kezéből csak az ostor hiányzott. Riszáltak, puszit dobtak, és a végsőkig küzdöttek. De végül, csak egy költözhetett.

A Villa már majdnem megtelt, de még tárt karokkal fogadja leendő lakóit. Csütörtökön, a tizedik beszavazóshow-n az Amazonok csattogtatták ostoraikat a bejutásért: a kitartóan küzdő Valéria, a veszekedés nagymestere Kati, és végül, a megtörhetetlen Melinda.

A show elején máris megtudhattuk, hogy áll a verseny, és amint az ilyenkor lenni szokott, a pillanatnyi állás ezúttal is előrevetítette a későbbi végeredményt: a barna hajú amazon, Melinda magabiztosan nyerte meg a beszavazót, ráadásul ezúttal a Villalakók többsége is rá szavazott, ennek pedig különösen VV Attila örülhet, akit a fehérvári lány már beköltözése előtt kinézett magának.



Melinda 30 éves, életművész. Szeretne sokáig aludni, de legnagyobb sajnálatára 11 órakor kiskutyája mindig felébreszti. Állítása szerint az őszinteséget csak az állatokban lehet megtalálni. Szerinte a férfiak a rossz lányokat szeretik, és azokat a nőket, akik kihasználják őket. Ő pedig pont ilyen. Még naplót is vezet hódolói nevéről, szokásairól, ugyanis több vasat tart a tűzben egyszerre. Legfontosabb a család a számára, legjobb barátnője a nővére. Benne bízik meg egyedül.

A 11. beszavazó versenyzői a Valóságshow-veteránok lesznek.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik