Szórakozás

VV Gombi haverja jutott be a Villába

Azt hittük, már mindent láttunk a ValóVilág szériái során, de a Skalpvadászok rácáfoltak. Ismét a leghangosabb versenyző győzött.

Szerda este a VV5 hetedik és egyben legkeményebb beszavazójára került sor: a Skalpvadászok mérkőztek meg egymással a Villába jutásért.

Márkó, Cristofel és Szili legalább olyan komolyan vették a harcot, mint elődeik, de a legdominánsabban a kubai vérvonalat képviselő, Cristofel hallatta a hangját, akit szinte lehetetlen volt a székbe parancsolni, erotikus csípőmozdulataitól, hangos ordibálásától és saját testrészeinek simogatásától még a sokat látott és rutinosnak számító Sebestyén Balázsnak is elállt a szava.



A stúdióban csak úgy duzzadtak az izmok, miközben a közönség soraiban többen is tesztoszteron-túltengéstől szenvedtek. A villalakók szintén nem nagyon értették, pontosan milyen rendezvényen is vannak, de végül felócsudtak, és Márkó mellett tették le a voksukat. A papírforma azonban ezúttal sem őket igazolta: ismét a leghangosabb realityjelölt, Cristofel győzött, akitől a Villa bejáratánál, barátai, valamint a VV4 Szépfiúja, Gombi és annak testvére, Ernő búcsúzott.



A csütörtöki beszavazó versenyzői az Amazonok lesznek.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik