Szórakozás

Nem bírták a szexhiányt a TV2 ÖsszeEsküvői

Marián és Szilo négy napig bírta testi örömök nélkül.

A két fiatalember kedden a fürdőszobában segített magán, miután a péntek este óta tartó kemény önmegtartóztatás már teljesen kikészítette őket. Szilo 20 perc alatt kétszer is eljuttatta magát a csúcsra, míg a fodrász fiú Marián még ennél is nagyobb mestere az autoromantikának: állítása szerint 2 perc alatt levezette a feszültséget.

Hevesi Kriszta szexuálpszichológus az Esküdj! késő esti adásában elmondta, egyáltalán nem meglepő, hogy a srácok már 4 nap után ennyire ki vannak éhezve a szexre. Azt sem tartja kizártnak, hogy később további követőik is lesznek, amitől viszont óva intett minden férfit, az a gyors örömszerzés és versengés, valamint a méricskélés.

Ajánlott videó

Családonként átlag 50 millió forint – ennyi vagyona van a magyar háztartásoknak egy friss felmérés szerint. A leggazdagabb családoknál, a felső tíz százalékban 200 millió jut egy háztartásra, elsősorban rájuk fókuszál egy új kezdeményezés, amely az utódlási, öröklési ügyekben igyekszik segíteni a gyászolóknak. Vezetőjével a családi vagyonokról beszélgettünk.