Szórakozás

Forrónaciban riszáltak a VV5 bombázói

Kinga, Seherezádé és Veronika a fiúk legnagyobb örömére riszálta végig a hétfő estét, a két szőkeség még “pumpálni” is megtanította Fecót.

A luxuslak falain belül máris elkezdődött az ármánykodás, taktikázás, bár sok véleményt nem rejtenek véka alá a „börtönlakók”. Annamária az első számú közellenség jelenleg a Villában, aki már az első éjszaka meglepetést okozott. Gergőt választotta ugyanis hálótársáául, akit legerősebb ellenfelének is tart. Az Alfahím megesküdött a többieknek, hogy „esemény, nem lesz, az éjszaka az fix”. Bár az éjszaka alatt valóban nem melegedtek össze Gergővel, sőt, nap közben sem szóltak egymáshoz, Fecó annál több mosolyt csalt a Fura lány arcára.

A jó kedvet csak tetézte az aznapi játék: a lakók kaptak egy-egy lufit, majd minden lány kérdezhetett a fiúktól. Akinek nem tetszett a válasza, annak kipukkasztották a léggömbjét. A végén csak egy fiú maradt, aki pedig választhatott magának egy randi partnert a lányok közül. A nyertes az összeférhetetlen Attila lett, aki saját bevallása szerint direkt nem azokat a válaszokat adta, amit ő gondolt, hanem inkább, amit a lányok hallani akartak. A fiú, Kingát vitte randira.



A Cselszövő Kinga, elárulta Fecónak, hogy Attila, bár aranyos, de sajnos nem tetszik neki. Seherezádé is óvatosságra intette Kingát, hogy mondja meg Attilának, csak barátként tekint rá a szőke plasztikcsoda.

A lakók jól megérdemelt első bulijukat is megtartották, ami a kollégiumi éveket idézte. Veronikáról kiderült, hogy neki nem igazán megy a risza-risza. Kinga viszont remekül ropta, gyorstalpalót is próbált adni az ex-arának, több-kevesebb sikerrel.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik