Szórakozás

Stohl-ügy: egyelőre kivárnak az ügyvédek

Hat nap múlva kiderül, hogy az első fokon két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélt színész-műsorvezető megússza-e a börtönt másodfokon.

Mint arról korrábban beszámoltunk, elkészült a harmadik orvosszakértői jelentés a Stohl-baleset legsúlyosabb sérültjének egészségi állapotáról. A bulvárlapok információi szerint a papírokon az áll, hogy Kaincz Pál mégsem szenvedett maradandó egészségkárosodást a tavaly májusi autóbaleset következtében, ez pedig azért lényeges, mert ha az értesülések igaznak bizonyulnak, akkor jóval enyhébb ítélet várható, hiszen a súlyos, de nem maradandó sérülést okozó közúti baleset elkövetésének esetében 3 évig terjedő szabadságvesztést szabhat ki a bíróság, ebből pedig még jócskán lefaraghatnak Stohl nyilvános vezeklésének, drogprevenciós túráinak és hatalmas médiaérdeklődésének köszönhetően.

Az ügyvédek most a harmadik szakértő eredményeit várják, Kaincz Pál és a színész jogi képviselője is állítják: a mai napig nem látták a vizsgálat eredményét – írja a STOP.

“A szakvélemény eredménye már akkor kiszivárogni látszott, amikor még el sem készülhetett. Egyelőre azonban én még nem kaptam kézhez a szakértői konklúziót, és tíz nappal ezelőtt még a bírósághoz sem érkezett meg” – mondta dr. Mester Csaba.

Stohl védője egyelőre szintén kivár: “Én sem láttam a harmadik szakértő eredményeit, így érdemben semmit sem tudok mondani az ügyben” – mondta szűkszavúan dr. Ruttner György.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik