Szórakozás

VV5: Stohl visszatérhet a képernyőre

Amennyiben Buci felfüggesztettet kap szeptemberben, az RTL Klub visszavárja a népszerű műsorvezetőt.

Mint arról korábban beszámoltunk, szeptember 12-én startol a ValóVilág ötödik szériája, a VV5 – Aréna. A jelenlegi felállás szerint Lilu és Sebestyén Balázs fogja vezetni a valóságshow-t, miután Stohl András bírósági ügyének kipattanásakor maga kérte az RTL Klubtól, hogy a tárgyalás lezárultáig tekintsenek el tévés szerepléseitől. A színész szeptember 6-án áll újra bíróság elé, azaz ha másodfokon kedvező ítéletet kap és az elsőfokú, két év négy hónap letöltendő börtönbüntetést felfüggesztettre enyhítik, még az is elképzelhető, hogy Stohl a VV5 rajtján tér majd vissza a képernyőre. A csatorna legalábbis nem zárkózik el ettől az eshetőségtől.

“Ha lezáródik az ügy, le fogunk ülni vele és megbeszéljük a továbbiakat, de mindig azon az állásponton voltunk, hogy amit elkövetett, azért felelnie kell a törvény előtt, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem vezethet tévéműsort” – nyilatkozta az [origo]-nak Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

Stohl ügyvédje, dr. Ruttner György természetesen enyhébb ítéletben reménykedik, amire minden oka megvan, hiszen a harmadik orvos szakértői vizsgálat megállapította, hogy a baleset legsúlyosabb sérültje, Pali bácsi nem szenvedett maradandó sérülést – legalábbis a bulvárlapok értesülései szerint, és a színész nyilvános vezeklése, drogprevenciós túrái is hatalmas médiaérdeklődésre tartanak számot.

Kolosi egyébként az új szériával kapcsolatban elárulta, a Villát teljesen átalakítják, de nem lesz annyira rideg és börtönszerű, mint ahogyan arról korábban olvasni lehetett. A műsor alapvetően nem változik, a luxusbörtön mellé viszont egy hatalmas arénát húznak fel, aminek majd különleges szerepe lesz a következő hónapok során.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik