Szórakozás

VV Éva egy napilapnál kapott munkát

A ValóVilág földön fetrengős vadmacskája a Bors című lapnál fog dolgozni mint újságíró és a VV5 blogírója.

„Sziasztok! Jövőhéttől a Bors című napilapnál fogok dolgozni, ahova minden nap írni fogok kulisszatitkokról játékosokról! Ha szeretnétek egy kis reklámot a cégeteknek vagy terméketeknek keressetek meg vagy írjatok itt nekem, hiszen a blogomon keresztül hirdethettek, és ez naponta kb.100000 kattintást jelent! A pikírt Évás humor persze nem hiányozhat majd onnan sem” – írta VV Éva hivatalos Facebook oldalán.

Nemrég VV Anikó számolt be róla, hogy élete végre szerencsés fordulatot vett, hiszen a ValóVilág után nem könnyen talált rá a biztos pénzkereseti lehetőség, miközben bajai lakásának bankhitelét is fizetnie kell. Nemrég azonban internetes hírszerkesztőként kapott munkát a fővárosban.

„Egy tévécsatorna internetes oldalán négy rovatom van: bulvár, bűnügy, sport és aktuális hírek. Saját cikkeket is írok, de nem írom alá a nevemet, csak a monogramomat. Nagyon jó kis csapattal dolgozom együtt, hamar befogadtak és segítenek a munkámban. Azt érzem, hogy értelmesen telik el a napom, és hasznos tagja vagyok a társadalomnak” – nyilatkozta korébban a Rosszkislány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik