Szórakozás

Százezrekkel verték át VV Gigit

A ValóVilág vadmacskája egyik barátnőjének adott kölcsön, aki nem elég, hogy évek óta kihasználja, a mai napig nem törlesztette tetemes adósságát.

VV Gigi pörgős és boldog életet él a villalét óta, ám most úgy néz ki, hogy a népszerűség nemcsak adott, hanem el is vett tőle valamit. A barna szépségnek rá kellett jönnie, hogy legjobb barátnője már évek óta csúnyán kihasználja.

“Régóta ismerjük már egymást, a nap 24 órájában együtt voltunk, mindenki tudott a másik életéről mindent. Szinte családtag volt: nálunk aludt, evett, ivott, igazán szoros volt a kötelék köztünk. Anyukám a lányaként kezelte őt is” – mesélte az Új Ásznak a csalódott lány. Mint kiderült, a dolgok a show ideje alatt kezdtek rosszra fordulni.

“A műsor óta valami szembetűnően megváltozott. Szüleim már érezték a műsor alatt, hogy nincsenek rendben a dolgok, mert a barátnőm nem járt fel hozzánk, pedig rengetegszer hívták, és a párbajra sem volt hajlandó eljönni, nem vette fel anyukáméknak a telefont. Egyik napról a másikra eltűnt. Egyáltalán nem érdeklődött felőlem, nem törődött velem” – tette hozzá az elkeseredett táncoslány.

“Amikor kikerültem a villából, rögtön felhívott, hogy mennyire hiányoztam neki, még sírt is a telefonba, de nem tudtam ezt összeegyeztetni a szüleim által elmondottakkal. Találkoztam vele, és azt mondta, hogy nem szeretne addig az életemben részt venni, amíg a média középpontjában vagyok, mert nem akar szerepelni. Nem akarja, hogy ujjal mutogassanak rá, hogy ő az én barátnőm. Ezt elég gyenge kifogásnak tartottam, mert meg lehetett volna beszélni velem azt, hogy nem nyilatkozom róla a médiumoknak” – folytatta a napilapnak VV Gigi.

“Azt tudni kell, hogy még a ValóVilág castingja alatt, amikor még senki sem ismert engem, kölcsönadtam neki több százezer forintot. Nekem ez nagyon sok pénz volt. Ez már egy éve történt, és még mindig nem adta vissza. Állandóan halogatja, szinte szóba sem kerül. Én olyan ember vagyok, aki segít a másiknak, és szerettem volna megmenteni a barátságunkat, de már látom, hogy ez régóta csak érdekkapcsolat, nem fog menni. Most már bánom, hogy pénzt adtam neki, mert utólag kellett rájönnöm, hogy évek óta hazugságra épült a kapcsolatunk. Én nem érdeklem, csak a pénzem, az értékes kapcsolataim, ismeretségeim, és minden, amiből hasznot remélhet” – nyilatkozta elérzékenyülve a csalódott szépség.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik